• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy lodzik

Mężczyzna

Daro Dario

Biegły Uwodziciel
Po 30 latach pamietam jakby to bylo dzis .Niedlugo potem prawiczkiem tez przestalem byc z ta kobieta. wyjasniam, bardzo wczesnie moj penis osiagnal rozmiar dojrzalego mezczyzny.,Bylo towidoczne szczegolnie w slipkach czy spodenkach czest nieoczekiwane erekcje Wtedy na letnim obozie moja warta kiladziesiat metrow od obozu kiedy wieczorem przyszla jakies tam gadanie gdy zpytala chcialbys widzialam xauwazyla ze nie wiem o co chodzi dotknela kroku rozpinala spodnie bylem na etapie co najwyzej przegladania golizny w gaztetkach,Nie myslalem nawet o seksie.Stalem jak wryty nawet kiedy opuszczalaa moje majtki nie mylilam sie stwierdzila dotykala kiedy poczulem cieplo moja zoladz byla w ustach za moment drucie moj spust nie przerwala dalej lzala dalej w krotkim czasie dokladnie jeszcze 3 razy spuscilem sie zanim zaczal opadac takiego jeszce troche zupelnie jak smoczek . Spodobalo mi sie stwierdzila i poszla a ja w szoku z gaciami na kostkach

Mężczyzna

Agar

Cichy Podglądacz
15 lat i koleżanka z klasy na wycieczce szkolnej. Robiła to znakomicie, aż do końca połykając wszystko.