• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy anal

Mężczyzna

miki25

Cichy Podglądacz
U nas teraz też przy każdym seksie musi być anal, polubiła bardzo
Ostatnio jesteśmy razem w sklepie i to były jeszcze nasze początki analu
Wiec jesteśmy w sklepie widzę oliwkę, biorę pewnie się przyda moja patrzy na mnie weź ty to jesteś glupi... Ale wziąłem
A wieczorem jak mnie dosiadła to sama o nią pytała 😅😅

Mężczyzna

KlejnotNilu79

Seks Praktykant
Ja pamiętam jak podczas masowania mojej muszelki i okolic mój w tamtym czasie chłopak wsunął mi palec do tyłka byłam tak nawilżona i podniecona że nawet nie poczułam na początku 🥴 przy kolejnym sexie to już świadomie pozwoliłam by włożył dwa palce i tak to trwało parę miesięcy nim włożył penisa ( na oliwkę bambino) a dziś nie wyobrażam sobie sexu bez zadowolenia także analnej dziurki
Podobnie było u mnie - zaczęło się od minetki i lodzika. Ówczesna dziewczyna baardzo bała się nastoletniej ciąży i pierwszego razu, więc podczas minetki zawsze palec lądował w dupce, później drugi... Skończyło się na tym, że wolała rimming niż minetkę, a do tego doszedł anal. Prawie za każdym razem, sama kładła się na brzuchu żeby od razu zająć się tyłkiem.