• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy anal

Mężczyzna

Nietykalny

Cichy Podglądacz
Ja gdy próbowałem pierwszy anal to ze znajoma, która już miała doświadczenie w tym temacie. Ale jakie to nieziemskie uczucie. Jak to jest zajebiste uczucie dla faceta to aż szok. Trzeba się dobrze ułożyć i na początku robić to na spokojnie aby nie doszło do uszkodzenia. Jednak sama penetracja jest mega przeżyciem. Jednak ciężko spotkać kobietę , która to lubi lub chce sprawdzić jak jest.

Mężczyzna

miki25

Cichy Podglądacz
Z moją ciężko przełamać lody ale już powoli pozwala na więcej:D
Zaczęło się w sumie od dotykania ciasnieszej dziurki paluszkiem podczas seksu na jezdzca, wcześniej nie chciała wql mówiła że to nie dla niej, jakiś czas pozwoliła sobie dotykać oczywiście nic na siłę, robiłem delikatne podchody pod jej dupke żeby tylko jej nie zniechęcić i w sumie to pomogło bo dziś już pozwoliła sobie dać wsadzić palec ostro w dupke tak dość głęboko, myślę że następnym razem to będzie już mój w tym miejscu

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Mam bardzo złe wspomnienia z pierwszym analem. No ale mój chłopak po prostu wsadził mi kutasa w dupę bez większego przygotowania. Fajnie jak jest rimming przed, delikatny masaż, najpierw palec w tyłek, a dopiero później szturm penisem.
Ostatnio sobie kupiłam korek analny, też spoko sprawa.

Ostatnia edycja: