o, to jest ciekawe! Opowiedz o klubie? W ogole, robisz to zawodowo jak rozumiem? Czy tylko dotykanie piersi, czy seks tez?Kiedyś byłam kelnerką toples w klubie typu VIP. Tam miały miejsce różne dziwne sytuacje.
o, to jest ciekawe! Opowiedz o klubie? W ogole, robisz to zawodowo jak rozumiem? Czy tylko dotykanie piersi, czy seks tez?Kiedyś byłam kelnerką toples w klubie typu VIP. Tam miały miejsce różne dziwne sytuacje.
Zaczne od początku a więc w skutek różnych dziwnych zdarzeń w 2006 roku straciliśmy wszystko dom i sklep. Dosłownie wylądowaliśmy na ulicy, potem było wynajmowanie mieszkań itp. Generalnie było podle pomimo naszego dużego zaangażowania staliśmy w miejscu czyli byliśmy w ciemnej dopie.o, to jest ciekawe! Opowiedz o klubie? W ogole, robisz to zawodowo jak rozumiem? Czy tylko dotykanie piersi, czy seks tez?
Mam pytania.Jeśli masz pytania to proszę.
Z czym masz problem i jak można ci pomóc?Mam pytania.
Jako tako obcy, znam BW i doskonale wiem, ze tu i teraz opowiadasz bajki licząc na niewiedze Polaka.
Plus dla adresu, ale jednak wiedzy o facetach z BW jest absolutne zero.
Masz pecha, ze z bajkami akurat trafiłaś na mnie
Jako tako znam arabski, turecki i trochę farsi. Znam tamtejsza kulturę. Jeśli chcesz nas czarować to polecam Ci dział z opowiadaniami.
Po pierwsze pisze prawdę.Mam pytania.
Jako tako obcy, znam BW i doskonale wiem, ze tu i teraz opowiadasz bajki licząc na niewiedze Polaka.
Plus dla adresu, ale jednak wiedzy o facetach z BW jest absolutne zero.
Masz pecha, ze z bajkami akurat trafiłaś na mnie
Jako tako znam arabski, turecki i trochę farsi. Znam tamtejsza kulturę. Jeśli chcesz nas czarować to polecam Ci dział z opowiadaniami.
Po pierwsze - nie masz najmniejszego pojęcia o kulturze BW!Po pierwsze pisze prawdę.
Po drugie jestem ateistką więc generalnie mam w dopie w co wierzysz.
Po trzecie fajnie ze pochwaliłeś się znajomością języków obcych i innych kultur jednak przy mnie miernie z tym wypadasz.
Po czwarte sugeruje abyś skoncentrował się na tym co przynosi ci największą przyjemność.
Pozdrawiam
A Ty je czytaj bo żyjesz w świecie fantazji. Wymyśliłeś sobie jakieś BW wymyśl CW KW, RW. Tak jak pisałam wcześniej najważniejsze abyś był szczęśliwy, tego się trzymaj podróżnikuPo pierwsze - nie masz najmniejszego pojęcia o kulturze BW!
A zatem...
To czy jesteś ateistka, czy nie, nie ma nic wspólnego z dawaniem, lub nie dawaniem du... na BW Tam chodzi o dam i to natychmiast, albo nie i jestem europejskim odpadem, który nie wie o co chodzi
A zawsze chodzi o dupę na jeden raz.
Ale jak będzie dobra, to i nawet na 40 razy, albo i więcej.
Pisz opowiadania.
Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Nie czytasz lub nie potrafisz że zrozumieniem treści. Dlaczego piszesz mi o klimatach arabskich, tureckich. Co ja mam niby z tym wspólnego.? Mylą Ci się chyba osoby i posty?Trzymam sie i to chyba od dziecka.
Nie rozumiesz kultury BW. Ba, nawet nie rozumiesz co znaczy BW, ale jednak wpisujesz się, po polsku, w ich erotyczny klimat.
A wiec tu i teraz, propagujesz FakeNews
Pisz opowiadania, a będzie wszystko ok.
Daj sobie z nim spokoj, wypowiedzi bez ladu i skladu, szkoda czasu.Nie rozumiem takich ludzi jak ty. Nie czytasz lub nie potrafisz że zrozumieniem treści. Dlaczego piszesz mi o klimatach arabskich, tureckich. Co ja mam niby z tym wspólnego.? Mylą Ci się chyba osoby i posty?
Masz rację.Daj sobie z nim spokoj, wypowiedzi bez ladu i skladu, szkoda czasu.
Gdybym nie znal sieci, w tym i prawideł forum`s pewnie byłbym załamany, ale znam i to od podszewki wszystkie prostackie trikiDaj sobie z nim spokoj, wypowiedzi bez ladu i skladu, szkoda czasu.
Jak wybrnęłas z tego?Miałam kiedyś taką sytuację że zadzwonił do mnie chłopak kiedy robiłam to z innym. Inny razem miałam telefon od taty.
W sytuacji z chłopakiem zadzwonił do mnie czy mam czas się z nim spotkać, więc powiedziałam że mam parę obowiązków domowych do zrobienia i że później mogę się z nim spotkać i w czasie rozmowy chłopak z którym uprawiałam sex nie przerwał stosunku i mi mocniej włożył i jęknełam więc chłopakowi powiedziałam że się zagapiłam i uderzyłam się o półkę. A w sytuacji z tatą, zadzwonił dopytać się o prezent dla mamy więc odpowiedziałam na szybko żeby kupił bransoletkę o której wcześniej gadaliśmy i powiedziałam że muszę kończyć.Jak wybrnęłas z tego?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Cyber phone | Ogłoszenia | 0 | |
A | Cuckold poznam parę ŚL | Ogłoszenia | 0 | |
F | Poznam koneserkę klimatów cuckold femdom - st. związek | Ogłoszenia | 0 | |
T | BDSM/Cuckold - pomysł na zabawę z Żoną | Fantazje erotyczne | 5 | |
F | Poznam Panią do związku (cuckold/femdom) | Ogłoszenia | 0 |