Dzis kochałem się z moją ukochaną kobietą, zużyliśmy dwie prezerwatywy, w pierwszym stosunku doszedłem i ciągnąłem gumke wytarłem i umyłem co trzeba ... natomiast podczas drugiego stosunku nie nastąpił wytrysk. Po ściągnięciu gumki nalałem do niej wody aby sprawdzić czy nam nie pękła no i niestety okazało się ze jest dziurka i woda wycieka dziurka była tak gdzieś 4 cm od wierzchołka prezerwatywy. Chciałbym jeszcze dodać ze po stosunku moja dziewczyna masturbowała mnie w gumce. Moje obawy są związane z tą pęknięta gumką nie wiem czy pękła nam w czasie stosunku czy w czasie masturbacji czy gdy zawiązywałem supeł po napuszczeniu do niej wody. Chciałbym jeszcze dodać ze okres mojej dziewczyny rozpoczął się 8 sierpnia a skończył w ten piątek czyli 12 sierpnia.
Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić w tej sytuacji czy mam lecieć po tabletkę 72 godz. . Czy ta tabletka może zaszkodzić mojej dziewczynie ?
Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić w tej sytuacji czy mam lecieć po tabletkę 72 godz. . Czy ta tabletka może zaszkodzić mojej dziewczynie ?