• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pegging, posuwanie mężczyzny straponem.

Mężczyzna

Piotr_40

Podrywacz
Kilka razy kobieta mnie straponem posuwała. Podobnie jak robiąc lodzika paluszki wsuwala mi w tyłek.
Uwielbiam to, jest to kompletnie inny rodzaj orgazmu. Kto nie próbował niech żałuje.
Przy akcji ze straponem, z kija mi sama z siebie sperma leci. Zaś podczas tego lodzika z dwoma lub trzema paluszkami w oczku, ciśnienie jest ogromne .

Mężczyzna

On-Strap

Cichy Podglądacz
Czy jest tu jakaś Pani z południa Polski (dolnośląskie opolskie śląskie) która chciała by mnie przelecieć strap on + rimming (w obie strony)+ milking + snowball/cumkis lub spust na stopy i ja to zlizuje ;)

Mężczyzna

Szybkimichal12

Cichy Podglądacz
Marzy mi się taki seks z dziewczyna pegging to jest własnie to czego potrzebuje nigdy tego nie robiłem ale jak ogladam filmy to bardzo mnie podniecaja ze wkladam tam palce. Może jest jakas chetna z okolic sosnowca?:)