Mnie interesuje pegging . Chciałabym przetestować na moim partnerze, ale się nie zgadza. Kręci mnie to, że mogę być mężczyzną na chwilę , że role zostaną odwrócone
Mnie interesuje pegging . Chciałabym przetestować na moim partnerze, ale się nie zgadza. Kręci mnie to, że mogę być mężczyzną na chwilę , że role zostaną odwrócone
Potwierdzam, nie ma sensu bronić się przed przyjemnościami Jest to ciekawe doświadczenie dla obojga a niejednokrotnie wszelkie eksperymenty wpływają stymulująco na partnerkę
Od dwóch lat w naszej sypialni w szufladzie są dwa strapony
Polecam spróbować tego panow którzy lubią pieszczoty analne. Mój mąż dochodzi bez pomagania sobie ręką. Analne orgazmy są dla faceta dużo mocniejsze.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.