Poproś , warto szczerze ze sobą porozmawiać a później spełniać wszystkie fantazjeJa z chęcią spróbowałbym z moją żoną, sęk w tym że trochę się wstydzę poprosić.
Poproś i zobaczysz , 2 strony czerpią z tego przyjemnośćJa z chęcią spróbowałbym z moją żoną, sęk w tym że trochę się wstydzę poprosić.
Zgadzam się w 100% !Uwielbiam to uczucie zależności i zdominowania kiedy żona mnie bierze. To dopiero początki naszych zabaw ale orgazmy z użyciem pupy są o wiele mocniejsze, polecam każdemu
Zgadzam się w 100% !
Zależność od ukochanej to coś najpiękniejszego na świecie, wstępnie zgodziła się na pas cnoty do naszych zabaw. Trzymacie kciukiUwielbiam to uczucie zależności i zdominowania kiedy żona mnie bierze. To dopiero początki naszych zabaw ale orgazmy z użyciem pupy są o wiele mocniejsze, polecam każdemu
Ja bym się zgodził na pegging, jakby co.Z straponem być może kiedyś bym spróbowała ale i tak niem z kim aktualnie
Znajdziesz tu nie jednegoNigdy nie korzystałam z strapona ale np jeśli chodzi o paluszki to zdarzyło mi się włożyć byłemu.
I w sumie to ciekawe było i nawet przyjemnie i dla niego i dla mnie.
Z straponem być może kiedyś bym spróbowała ale i tak niem z kim aktualnie