• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Patowa sytuacja

Mężczyzna

Orihs

Cichy Podglądacz
W sytuacji jakiej jest User tylko duża kasa może mu pomóc lub mniejsza i chodzenie na kurtyzany, takie są czasy i trzeba się z tym pogodzić, albo płakać w necie

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Mając 30 lat nigdy nie byłem w związku i dalej jestem prawiczkiem ponieważ mam 177 cm i jestem zbyt niski jak na mężczyznę .Jestem w takim wieku ,że bardzo ciężko kogoś poznać a co dopiero znaleźć kobietę swojego życia .Będąc niskim i przeciętnym z twarzy facetem raczej nie mam szans na znalezieniem partnerki .Byłem młodszy też nie poznałem nikogo .Portale randkowe nie pomogły mi znaleźć kogoś nawet do podpisania ani poznania .W pracy pracuje ze specyficznymi ludzi z którymi wcale nie rozmawiam .Nie mówię im nawet część ,ani dzień dobry tylko robię na swoim stanowisku i nic więcej .
To kup sobie buty z ukrytymi obcasami, skoro już i tak nie czujesz się męski. A na głowę worek i za ojczyznę!

177 to średni wzrost, lol swoją drogą

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
W sytuacji jakiej jest User tylko duża kasa może mu pomóc lub mniejsza i chodzenie na kurtyzany, takie są czasy i trzeba się z tym pogodzić, albo płakać w necie
To albo może jeszcze sobie znaleźć taką dziewczynę on-line, wysyłać jej bliki, ona będzie uprawiać z nim sexting i będzie miał namiastkę związku. Można to nazwać związkiem na odległość.

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Wolę swoje "metrpięć " w kapeluszu niż miałbym być dwumetrowym gorylem. Jak nie za mały kutas, to wzrost nie taki. Jak ładna kobieta to za małe cycki, dupa, albo jest prawicowa🤣 Jedno co wam wychodzi, to użalanie nad własnym wyimaginowanym problemem z dupy. Bo jak można nazwać taką błazenadę (pewnie prowokację) To jest taka sama sytuacja jak z nierobami dla których ciągle nie ma odpowiedniej pracy, bo w każdej trzeba pracować.
Chciałbym żeby ludzie mieli tylko takie problemy. Co mają powiedzieć ludzie z poważnymi chorobami, niewidomi, po amputacji rąk, nóg, sparaliżowani?
Zgodzę, się ze stwierdzeniem, że niscy faceci mają trochę gorzej, bo jednak wyżsi są dla kobiet bardziej atrakcyjni. Ale to mogą mówić ludzie mojego wzrostu, a nie ktoś kto ma prawie 180cm.

Mężczyzna

Kasztan15

Seks Praktykant
Oho, wrócił i znów płacze. Dajcie spokój. On po prostu chce sobie pomarudzić. Całe szczęście że mam 1 cm więcej i jestem spełnionym człowiekiem

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Poniższy temat miał bardziej ciekawie brzmiącą nazwę.