• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Partnerka starsza od partnera?

Status
Zamknięty.

p1tbull

Seks Praktykant
No dokladnie :D jak ja widze jak moja 14 letnia siostra placze bo ja chlopak zucil po tygodniu az mi sie smiac chce :D Poprostu nierozumiem czemu tacy mali ludzi sie tak przejmuja tym skoro to i tak niebedzie ich pierwsza i ostatnia milosc a raczej zauroczenie :D. A z drugiej strony niemoge pojac dlaczego 14 -letnie dzieci chca byc juz tak dorosle by miec chlopakow czy dziewczyny, no spoko a potem jest sytulacja ze dzieci wychowuja dzieci bo przeciez jak sobie taki 14 latek pochodzi juz z miesiac to musi zaczac wspólzycie bo przeciez on tak bardzo "kocha" druga osobe...... Niepojeta rzecz jak dla mnie :D

Młody18

Biegły Uwodziciel
Hmm wiek nie ma raczej znaczenia, jeżeli wam obojgu odpowiada, to najważniejsze, aby oboje chciało :p
Ze swojego doświadczenia powiem, że najlepiej znaleźć sobie kogoś w tym samym wieku lub w zbliżonym --> podobne zainteresowania, poglądy na sprawy itp.

gonia

Erotoman
Młody18 napisał:
Hmm wiek nie ma raczej znaczenia, jeżeli wam obojgu odpowiada, to najważniejsze, aby oboje chciało :p
Ze swojego doświadczenia powiem, że najlepiej znaleźć sobie kogoś w tym samym wieku lub w zbliżonym --> podobne zainteresowania, poglądy na sprawy itp.
to jak najbardziej odpada najgorsze co moze byc
dziewczyna przewaznie szuka kogos starszego bo widzi jak jej rowiesnicy sa dziecinni :)
znam wiele takich przypadkow tak samo jak pary z tej samej klasy czy grupy tragedia wiec mlody iwdze ze Twoje doswiadczenie jest malo rowiniete :>

gonia

Erotoman
bo zawsze zdarzaja sie przypadki ktorym sie udaje ale w wiekszosci nie
nie ty nie pisales o klasie tylko ja o tym wspomnialam

Status
Zamknięty.