ehh... usłyszałam o pogorszeniu sie zdrowia papieza...i nie ktorzy mowia ze nie przezyje tej nocy..oby tak nie było bo jak nam zabraknie go to nie sadze aby znalazł sie ktos na jego miejsce (ktos tak wspaniały) w sumie nie chodze do kosciaoła i sie nie modle...ale postanowiłam dzisiaj pomodlic sie za Pape...On nie jest tylko papiezem on jest Polakiem a przede wszystkim jest wspaniałym człowiekiem ktory kocha ludzi i chce byc z nimi cały czas...w sumie to on jest najwieksza gwiazda ktora swieci prawdziwym swiatłem dobroci na całym siwiecie nie ma ludzi ktory by go nie kochali albo nie szanowali nawet niewierzacy uwazaja ze jest to nazacniejszy człowiek na siwecie...i z tym sie zgode!! Jestem dumna ze papiezem jest Polak ze jest nim Jan Paweł II, pierwszy raz od wielu lat pomodle sie, pomodle sie za Papieza aby wracał do zdrwia Bo jak Go zabraknie to juz nie znajdzie sie druga tak zacna i wspaniala osoba jak On!! JESTEM Z TOBA OJCZE WRACAJ DO ZDROWIA!! przyłaczcie sie do mnie i pomodlcie sie za Ojca Jana Pawła II.