Cześć. Ostatnio polubiłam jak podczas palenia na balkonie czy tarasie moja partnerka lub partner zaczyna mnie pralnie pieścić. Ma tak któraś czy jestem jedyną z takim odchylem
Co kto lubiHmm.. Nie lepiej wino zamiast papierosa? Zdrowiej
Pieszczoty oralne są zawsze super, niekoniecznie w połączeniu z papierosemCześć. Ostatnio polubiłam jak podczas palenia na balkonie czy tarasie moja partnerka lub partner zaczyna mnie pralnie pieścić. Ma tak któraś czy jestem jedyną z takim odchylem
no wiem chyba o co chodzi, ja nie palę i nigdy nie paliłem i kobieta paląca w czasie sexu jakoś mnie podnieca, jeszcze trochę wyniosła może dominująca... jest jeszcze coś do tego ale nie powiemCześć. Ostatnio polubiłam jak podczas palenia na balkonie czy tarasie moja partnerka lub partner zaczyna mnie pralnie pieścić. Ma tak któraś czy jestem jedyną z takim odchylem
Wino albo whisky. I mogę się kochać kilka godzinNaprawdę spoko sytuacja gdy kobieta pali i w tym czasie daje się wylizać. Taki podwójny relaks dla Niej, winko też może być do kompletu
Zawsze można znaleźć jakiś substytutNie lubię papierosów, odrzucają mnie. Nawet całowanie byłoby dla mnie drogą przez mękę więc z seksu totalnie
No Ty to się znasz! Mam dokładnie tak samoJa mam identycznie. Też lubię palić i być lizana w tym samym momencie. Tylko że ja nie palę na co dzień. Palę tylko jak "zaliczam" swoje zdobycze.
I lubię jak facet też pali bo wtedy mi nie kreci nosem że coś śmierdzi.(Co jestem w stanie zrozumieć bo dym też mnie drażni i dusi no chyba że sama zaczynam palić to wtedy nie zwracam na to uwagi) Dodatkowy atut tego jest że wtedy zapach dymu miesza się z wodą kolońską co sprawia że się rozplywam.
Tak, na dodatek nocą w parku z obcym Całonocna minetaWino albo whisky. I mogę się kochać kilka godzin
A to też do zaakceptowania, kwestia dogadania i tego co kto lubi. Ważny jest maksymalny relaks i chillŚwietna sprawa, tylko zamienić papierosa na blanta
Wino też można wykorzystać jako element oraluWino albo whisky. I mogę się kochać kilka godzin
Wszystko możnaWino też można wykorzystać jako element oralu
Oczywiście, a wino zmieszane z sokami dostaje nowych aromatówWszystko można
Najważniejsze aby każdy był zadowolony
Kiedyś lalam tak szampana , mój pan byl zachwyconyOczywiście, a wino zmieszane z sokami dostaje nowych aromatów
Oh jeszcze bomble stymulujące język i podniebienie! Rozumiem zachwycenie!Kiedyś lalam tak szampana , mój pan byl zachwycony
Papieros, alkohol, język w kroczu... czy jeszcze coś na dokładkę aby było "wszystko"?Kiedyś lalam tak szampana , mój pan byl zachwycony
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | trochę fetysz, papieros, trochę zabawy...sponsor | Ogłoszenia | 0 | |
S | Sex po używkach wasze doświadczenia | Seks | 3 | |
O | Sex faceta 50 letniego z 20 latką | Seks | 12 | |
Sex z innym | Seks | 35 | ||
P | Sex po narko | Seks | 4 |