Dzień dobry, pytanie kieruje do panów praktykujących klamoty cuckold. Czy mieliście już jakieś doświadczenie seksualne z mężczyzną który zaspokaja waszą żonę/ dziewczynę ?
Ja miałem doświadczenie jak moją żonę inny facet, obcy, ruchał, najpierw się przyglądałem jak się zabawiają, dotykają, liżą, ona mu obciąga, on jej cipkę liże, a potem zaczyna ją ruchać, coś pięknego
Oczywiście później dołączyłem do nich, on ją ostro pierdolił, a mnie obciagała, zmienialiśmy się co chwilę, że ja ją ruchałem, a żona mu ciągnęła.
Miała kilka takich spotkań z obcymi facetami
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.