Dzień dobry, pytanie kieruje do panów praktykujących klamoty cuckold. Czy mieliście już jakieś doświadczenie seksualne z mężczyzną który zaspokaja waszą żonę/ dziewczynę ?
Ja nie wolę się przyglądać lub po prostu się przyłączyć i żonę dopieszczać w trakcie ich seksuDzień dobry, pytanie kieruje do panów praktykujących klamoty cuckold. Czy mieliście już jakieś doświadczenie seksualne z mężczyzną który zaspokaja waszą żonę/ dziewczynę ?
OpowiadajJa mam partnera więc niw wiem czy się liczy ?
Mam tak samo jak onCo tu opowiadać mój partner uwielbia patrzyć jak obciągam![]()
Ale on nic nie robi ?Co tu opowiadać mój partner uwielbia patrzyć jak obciągam![]()
Pewno siedzi i wali sobie przyglądając sięAle on nic nie robi ?
Ja na ostatnim spotkaniu przekonałam mojego do wspólnego lodzikaPewno siedzi i wali sobie przyglądając się![]()
Widzę że nasi partnerzy mają podobny fetysz....Mam tak samo jak on![]()
Wow i co chętnie się zgodził na loda ?Ja na ostatnim spotkaniu przekonałam mojego do wspólnego lodzika
O kurde ale fajnieJa na ostatnim spotkaniu przekonałam mojego do wspólnego lodzika
No nie bardzo, już kiedyś o tym rozmawialiśmy i mówiłam że bardzo chce to zobaczyć. Nie było to jakieś głębokie gardło ani nic ostrego. Wspólnie lizaliśmy kurasa i jajeczka ale nie wiem czy to kiedyś powtórzymyWow i co chętnie się zgodził na loda ?
Na szczęście moja Hotka nie wpadła na ten pomysłNo nie bardzo, już kiedyś o tym rozmawialiśmy i mówiłam że bardzo chce to zobaczyć. Nie było to jakieś głębokie gardło ani nic ostrego. Wspólnie lizaliśmy kurasa i jajeczka ale nie wiem czy to kiedyś powtórzymy
Wszystko przed tobąNa szczęście moja Hotka nie wpadła na ten pomysł![]()
O to jesteście o poziom wyżej niż my. Ja owszem wylizałem zalaną cipkę żony ale tylko po sobie. Obca sperma jakoś mnie odpycha.Wszystko przed tobąpomyślałam że to może być fajne skoro on tak chętnie zlizuje jego spermę ze mnie więc co mu szkodzi pociągnąć
Mąż czy partnerNo nie bardzo, już kiedyś o tym rozmawialiśmy i mówiłam że bardzo chce to zobaczyć. Nie było to jakieś głębokie gardło ani nic ostrego. Wspólnie lizaliśmy kurasa i jajeczka ale nie wiem czy to kiedyś powtórzymy
Ile lat praktykujecie ?O to jesteście o poziom wyżej niż my. Ja owszem wylizałem zalaną cipkę żony ale tylko po sobie. Obca sperma jakoś mnie odpycha.
NarzeczonyMąż czy partner
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
H | Za co płacimy / zapłaciliśmy. Panowie | Seks | 12 | |
![]() |
Panowie poszukiwani, pilne! | Ogłoszenia | 10 | |
![]() |
Higiena - dlaczego macie z tym problem panowie? | Seks | 98 | |
H | Panowie Czy kiedykolwiek dzieliliście kobietę z ojcem? | Seks | 6 | |
![]() |
Panowie pokazujemy swoje klaty | Seks fotki i filmy | 19 |