• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Panowie czy zdarzyło wam że stanołw penis w nietypowyn miejscu i czasie

Mężczyzna

malolat1990

Nowicjusz
Mi ostatnio stanął,jak kupowałem garnitur. Obsługiwała mnie ładna,wysoka,blondynka. Chyba musiała zobaczyć mnie w majtkach przez szczelinę w przebieralni,bo później się do mnie uśmiechała.

Mężczyzna

Ayreen

Nowicjusz
Mi raz stanął w autobusie z jakiejś wycieczki. Siostra siedziała obok mnie, ale na szczęście byłem przykryty kurtką, która leżała mi na kolanach.
Ogólnie łatwo mi przychodzi erekcja, natomiast takie niekontrolowane sytuacje nie miały zbytnio miejsca. Na szczęście bądź nieszczęście :)

And

Nowicjusz
Ja często mam z tym problem na basenie, na plaży szczególnie jak jestem z żoną, która lubi mnie wtedy prowokować.

Mężczyzna

Ayreen

Nowicjusz
Mi raz stanął w autobusie z jakiejś wycieczki. Siostra siedziała obok mnie, ale na szczęście byłem przykryty kurtką, która leżała mi na kolanach.
Ogólnie łatwo mi przychodzi erekcja, natomiast takie niekontrolowane sytuacje nie miały zbytnio miejsca. Na szczęście bądź nieszczęście :)
Tylko sprostuje jeszcze, bo teraz to ogarnąłem XD stanął mi bo zasnąłem, a nie że step sister i’m stuck czy coś xdd

Mężczyzna

WscieklyRuchacz

Seks Praktykant
Co za durny post. Czy stal mi w nieodpowiedniej sytuacji lub miejscu? A czy ja mam penisa? Oczywiscie ze czasami on sam decyduje: pa tera co umiem! Tyle dobrego ze z wiekiem sie troche uspokaja ale w wieku nastoletnim nawet przemieszczanie sie bywalo utrudnione. O msza, szkoda by bylo gdybys mial erekcje bez powodu co? Lekcje w szkole? Lepiej przytrzymaj lawke. Ale zajebiste wibracje w autobusie, patrzcie ludzie na ten namiot! Loooo ale fajnie wiatr wieje, stajemy! Ogolnie jedyny minus posiadania penisa jest taki ze czasami on decyduje co robimy. Laski maja latwiej:)

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry