• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie czy zdarzyło wam że stanołw penis w nietypowyn miejscu i czasie

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
jak ma się smutne życie i mało barwne, to się nie wierzy w takie historie.... nie przejmuj się, nie tylko ty marzysz i nie możesz wymarzyć :D
No widzę, że marzyć to Ty potrafisz 😂
A może rozbuduj jeszcze tę fantazję. Może coś typu " poszedł kelner, zajrzał pod obrus i zapytał czy może coś podać, może coś do popicia", będzie jeszcze ciekawiej 🤣

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
moja wcześniejsza partnerka obciągnęła mi pod stołem w restauracji (był długi obrus), weszła pod stół i tam mi obciągała. Zabawne było to, że znajomi wyszli do toalety i wtedy ona weszła pod stół jak wrócili to rozmawialiśmy, a gdy pytali gdzie jest E, to rzekłem, że wyszła zadzwonić, dopiero jak skończyła to wyszła i było mega śmiesznie
Też oglądałem American Pie 3. Ale to już nie ten sam humor co poprzednie części.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry