• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie bi

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Są też tacy którzy porobieni fantazjują o bi ale narazie tylko hetero praktykowane
Mam takiego znajomego, normalnie naczelny hetero, klnie na bi i homo, jak tylko się da. A po alkoholu, pierwszy by facetowi portki ściągał... 😉 Strch pić z nim alkohol :). Ciekawe, czy nie krypto.... Stare powiedzenie dzieci z przedszkola brzmi: 'kto się przezywa, sam się tak nazywa'....

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Mam takiego znajomego, normalnie naczelny hetero, klnie na bi i homo, jak tylko się da. A po alkoholu, pierwszy by facetowi portki ściągał... 😉 Strch pić z nim alkohol :). Ciekawe, czy nie krypto.... Stare powiedzenie dzieci z przedszkola brzmi: 'kto się przezywa, sam się tak nazywa'....
Mam podobnego znajomego, po alko też by łapał i portki ściągał, nawet chce porównywać ;)