• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panie i panowie. Oto są dwa pytania w jednym temacie do was

Mężczyzna

olek163

Seks Praktykant
Nie do końca, z tego co pamiętam, to chodzi o osobę z pewną niepełnosprawnością.

Odpowiadając na pytanie, osoby z tamtych rejonów mogą mieć trochę ciemniejszy zarost, ale to tyle. Jeśli o sobie dbają, to będą albo przystrzyżeni albo ogoleni, ale więcej mam insightu z rejonów Włoch niż Hiszpanii. Chociaż jak wspominam Alejandro, to wszystko miał na miejscu i bardzo zadbane, bez botoksu ;)
Jak opisałabyś penisa który jest spoko jak na niego patrzysz ale by go mieć w sobie czy w ustach to już nie koniecznie?

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Jak opisałabyś penisa który jest spoko jak na niego patrzysz ale by go mieć w sobie czy w ustach to już nie koniecznie?
Widzisz, dla kobiet to nie jest takie zerojedynkowe. Mi się przede wszystkim musi podobać jego właściciel i tak, najlepiej jak nawet charakter ma super. Bo tak czysto technicznie, to mogę Ci opisać ładne dildo, a nie penisa przyczepionego do mężczyzny.
To co jednak dla mnie istotne z powodów wyglądowych, to zadbane owłosienie. Nie musi być na zero, chociaż lubię, może być też bardzo elegancko przycięte 👌