Dzień dobry. Razem z moją Właścicielką, poszukujemy Dziewczyny/Kobiety w wieku +18, bi/les, chętnie uległej (Lezdom) lub swith (uległa wobec Pani,dominująca wobec niego). Nie wymagamy doświadczenia w takich zabawach, chętnie poznamy osoby które to po prostu „kręci” i chciały by spróbować, takiej trochę „psiapsi” dla Lady. Pani, rocznik 1970, drobna, miła i zadbana rozwódka. Ładne piersi z cudownie sterczącymi „guziczkami”, zgrabne bioderka, gładko wydepilowana. Właściwie trochę początkująca Domina, ale z dużą ilością pomysłów i fantazji. Uczy się klimatu a ja staram się Jej w tym pomóc. Uwielbia pieszczoty stópek, wie jak zadbać o swoją własność, uwielbia seksowną bieliznę, choć często chodzi bez. Świetnie gotuje, nie pali, nie używa alkoholu, uwielbia zwierzęta. Kundelek, rocznik 1974, Bi, 180 wzrost, 110 waga, wolny i bez zobowiązań innych niż praca zawodowa. Wyglądam tak jak może, choć niekoniecznie powinien wyglądać pięćdziesięciokilkuletni facet. Doświadczony i z bagażem różnych życiowych doświadczeń. Palący, nie mam nic przeciwko alkoholowi ale w odpowiednim czasie, miejscu i ilości. Oboje nie tolerujemy narkotyków, uwielbiamy nagość, mamy spory „arsenał” gadżetów i zabawek a co raz dokupujemy nowe. Nasze spotkania lubimy uwieczniać na zdjęciach lub filmikach, ale robionych tak żeby nie było widać twarzy. Kundelek nie zrobi nic na co nie pozwoli mu jego Pani i z mojej strony nic nie „grozi” osobie z którą się spotkamy. Ale na rozkaz właścicielki, zrobi (prawie) wszystko). Najpierw rozmowa ze mną – wstępna weryfikacja. Po wzajemnej akceptacji, kontakt z Panią. Nie twierdzimy że spotkamy się natychmiast, niestety dzieli nas spora odległość, ale jak już do spotkania dojdzie, to oboje się postaramy żeby nasza nowa „znajoma” była również zadowolona. Mile widziane Panie ze Śląska, lub mogące dojechać. Raczej bez upiększeń typu tatuaże w dużej ilości lub kolczyki w „dziwnych” miejscach. Preferowany kontakt w wiadomości prywatnej. Jesteśmy dyskretni i na znajomość z takimi osobami liczymy. Wiadomości od mężczyzn, trans/crossdress pozostaną bez odpowiedzi. Szukamy WYŁĄCZNIE Pań
Ostatnia edycja: