• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Palec w buzi

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Czasem tak robię, podnieca mnie to, ale nie masturbuję się zbyt często. Zdecydowanie częściej facet wkłada mi swój palec do buzi żebym mu go ssała w czasie jak jego pałka jest w mojej cipce lub dupce.
Czy Wy Panowie też lubicie wkładać palec do buzi kobiecie, czy same to muszą sobie robić? :D
Jedna z lepszych kombinacji to po palu w buzię wsuwam ten palec w dupkę w czasie seksu standardowego

Mężczyzna

Alex199318cm

Cichy Podglądacz
Czasem tak robię, podnieca mnie to, ale nie masturbuję się zbyt często. Zdecydowanie częściej facet wkłada mi swój palec do buzi żebym mu go ssała w czasie jak jego pałka jest w mojej cipce lub dupce.
Czy Wy Panowie też lubicie wkładać palec do buzi kobiecie, czy same to muszą sobie robić? :D
Oczywiście jak ujedza mnie albo od tyłu na biorę na pieska ostro posuwam ona jęczy to jej wkładam palec a ona go ssać ale lepiej moja pałe 😏😈