• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Oznaki zbliżającego się okresu

Status
Zamknięty.

młoda

Podrywacz
Ja muszę te 2 nospy, bo jedna niestety nie pomaga :( A nie należę do tych osób, które przetrwają nawet przy lekkim bólu... :> Ja wolę być w pełni sprawna i w pełni sił :D

Mere

Seks Praktykant
Tak czytam te wasze posty o bólu i cieszę się, że ja nie mam takich problemów. Albo mnie mało boli i nie muszę nic zazywać, albo wystarczy tylko jedna tabletka :)
Pozdrawiam wszystkie cierpiące :wink:

lilo

Cichy Podglądacz
a ja w zwiazku z tym tematem mam problem i strasznie sie boje :? otoz ponad miesiac temu mialam wpadke z moim chlopcem i po tym natychmiast udalam sie do ginekologa i zazylam postinor ... wszystko bylo ok pozniej dostalam okres w terminie (co do dnia - cykl trwal 27 dni zadnych powiklan) lecz teraz okres mi sie spoznia .. powienien byc juz wczoraj a tu nic .. dodam ze od czasu wpadki nie mialam zadnych kontaktow seksualnych .. aha no i moje cykle zazwyczaj trwały 27 dni wiec troche sie boje :( prosze was o szybką odpowiedz

lilo

Cichy Podglądacz
pare dni .. ja juz teraz ledwo zyje ze strachu :cry: ja wiem ze postinor to duza dawka hormonow i ze moze to wszystko w organizmie rozregulowac ale strach i tak jest :/ ehhh przeciez wczesniejszy okres mialam w terminie a bylo to 12 dni po wzieciu tabletek...

Szarka

Erotoman
lilo - to dla św. spokoju kup test ale wg. mnie poprostu masz rozregulowany organizm. Właśnie przed małą chwila pisalam, w odpowiedzi na inny post, stres, coroba, leki hormonalne robia swoje, ja przez testosteron, miałam nawet 3 miesiące opsóźniony okres.

Mere

Seks Praktykant
Jeden dzień spóźnia Ci się okres i już panikujesz :wink: Sądzę, że naprawdę nie masz się czego obawiać, ja po odstawieniu tabletek mam teraz cykl 38 dniowy i to jest dopiero problem. Naprawdę uważam, że nie masz powodu na razie się martwić :)

lilo

Cichy Podglądacz
dla swietego spokoju zrobilam ten test .. no i wynik był negatywny :D strasznie sie ciesze .. ale stres byl duuuzy

Marecki42

Nowicjusz
Nie umiem tego wytłumaczyć, ale moja dziewczyna umie mi powiedzieć, że np. jutro dostanie okres, bo tak czuje. I jej się to sprawdza.

nimfomanka

Cichy Podglądacz
Może ma po prostu tak regularny, że wie kiedy?:) Jak się zażywa tabletki anty, to okres jest "punktualny" jak w zegarku. Poza tym przed samym okresem mogą wystąpić jego zwiastuny - lekkie plamienie. W każdym razie osobiście tego nie "odczuwam", tylko właśnie widzę, po zwiastunach:)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry