• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

owłosienie u mężczyzn

Mężczyzna

zboczonyM

Cichy Podglądacz
czy ogolone miejsca intymne u chłopaka w dzisiejszych czasach to już standard? pytanie zarówno dla facetów i jak dziewczyn, jakie jest wasze doświadczenie w tym temacie. babki jak rozbiera się facet to spodziewacie się, że będzie "tam" ogolony? czy raczej częściej spotyka się zarośniętych?

Syl

Nowicjusz
czy ogolone miejsca intymne u chłopaka w dzisiejszych czasach to już standard? pytanie zarówno dla facetów i jak dziewczyn, jakie jest wasze doświadczenie w tym temacie. babki jak rozbiera się facet to spodziewacie się, że będzie "tam" ogolony? czy raczej częściej spotyka się zarośniętych?
Jasne glatko

Mężczyzna

Kris426

Cichy Podglądacz
A co lepsze, jeżeli nie jest to świeżo po goleniu - kujące odrosty czy włosy?
Zazwyczaj goliłem się na zero przed zbliżeniami ale przez te kujące odrosty stwierdziłem że wygodniej jak są włosy - przycinam tylko, żeby buszu nie było

Kobieta

Karotka

Seks Praktykant
A co lepsze, jeżeli nie jest to świeżo po goleniu - kujące odrosty czy włosy?
Zazwyczaj goliłem się na zero przed zbliżeniami ale przez te kujące odrosty stwierdziłem że wygodniej jak są włosy - przycinam tylko, żeby buszu nie było
Nooo mnie samą na swojej denerwują te kłujące odrosty i dlatego je wyrywam pęsetą 🫢... Ale wolałabym mieć włoski....

Mężczyzna

NfsRazor

Nowicjusz
Dla mnie dziwnie to wygląda jak jesteś ogolony na zero w jednym miejscu. Tym bardziej, że mamy przecież włosy na nogach czy brzuchu. Albo całe ciało golisz na zero albo tylko przycinasz włosy trymerem. Inaczej to wygląda groteskowo

Mężczyzna

Kris426

Cichy Podglądacz
Totalny busz to kiepsko u kobiet i u faceta. Mi się najlepiej sprawdza wytrymowanie włosów nad penisem na 6 mm a na gładko gole samego penisa i ew jajka. Gdyby laser faktycznie działał to bym zrobił się na gładko z przodu iż tyłu.
W ogóle co myślicie o zarośniętym rowku?