• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Osoby poznane na tym forum

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Z osób z tego forum, chętnie bym poznał na żywo Rikke, Nefer, Nimfę69 i Rene93. Wydają się naprawdę ciekawymi, fajnymi i otwartymi osobami.
BoomShakalaka w sumie też. No i Basia, choć ona już usunęła konto.
:)
@Banisteriopsis2 mnie poznać? 😵 Oj, a ja taka nieuczesana dziś jestem i na dodatek w kapciach 😀
A na poważnie, bardzo mi miło się zrobiło. Dzięki. :) Jakby co, poproszę tak częściej. 😜
Z pewnością gdybym nie była zajęta to..... Ech i tak pewnie musiałbym być nieco młodsza.....

Co do poznawania ludzi przez forum.
Takie miejsce jak to, jest pewnego rodzaju filtrem. Po półrocznym pobycie tutaj, po przeczytaniu wielu dyskusji, mam w głowie jakieś tam wyrobione zdanie o przewijających się tu nickach. Wiele jest interesujących, ciekawych, zapewne godnych poznania.
Ameryki nie odkryłam, wiem...
No... w każdym razie, kilka ciekawych rybek do wyłowienia tu jest 🤔

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Znowu ja? 🤪
@retnu i Ty chciałbyś mnie poznać w realu? Nie no...w samozachwyt zaraz wpadnę. 🤗
Postanowione! Od dziś się za siebie biorę...bo to nigdy nic nie wiadomo. 🥴 Gdzie ten mój zakurzony rowerek?....

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
... Gdzie ten mój zakurzony rowerek?....
Oj tam, na pewno zakurzony i z zardzewiałym łańcuchem, a do tego jednoosobowy, czyż nie tak?
A ja mam coś, co nie tylko jest na chodzie, ale i dwuosobowe 🙂
Kaczkę. Tutaj u wodopoju 🙂

album_pic.php

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Zaraz, zaraz to jak to jest? To samolot podjeżdża pod dystrybutor, czy dystrybutor pod samolot? 🤔
@retnu a który to Ty jesteś? Ten szczupły młodzian z maseczką na szyi, czy ten drugi z wytatuowaną ręką? Bo stoję przed dylematem, którego Pana bym ewentualnie przeleciała, tffuuuu... sorry przejęzyczyłam się, z którym bym poleciała ( i pewnie zawału ze strachu dostała ) .
@Banisteriopsis2 rowerków to mam aż trzy sztuki. Dwa terenowe i wcale pordzewiałych łańcuchów nie mają, bo o nie dbam i gdy jest ciepło, jeżdżę. A trzeci, to ten o którym wspomniałam w poprzednim wątku. Ten, który mrumru miała na myśli - stacjonarny. Nie trzymam na nim prania do prasowania, bo stoi w dość ruchliwej części pokoju i zbyt rzucałoby się w oczy. A tak się przyzwyczaiłam do jego widoku, jak do stojących obok fotela i donicy z kwiatkiem. To po prostu dodatkowy mebel, część wyposażenia pomieszczenia. Jego obecność zrobiła się w zasadzie dla mnie obojętna.
Ale jak mi się przypomni, to wsiadam na niego i zap...
A ile to się napedałować trzeba, by zgubić 100 kilokalorii. Brrr..... 🤪
Jednak nie od dziś, od jutra się za siebie biere! 🙂

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
...Jednak nie od dziś, od jutra się za siebie biere! 🙂
obietnice jak chmury pływają po niebie ... 🙂

Zaraz, zaraz to jak to jest? To samolot podjeżdża pod dystrybutor, czy dystrybutor pod samolot? 🤔
@retnu a który to Ty jesteś? Ten szczupły młodzian z maseczką na szyi, czy ten drugi z wytatuowaną ręką? Bo stoję przed dylematem, którego Pana bym ewentualnie przeleciała, tffuuuu... sorry przejęzyczyłam się, z którym bym poleciała ( i pewnie zawału ze strachu dostała ) .
HB-YDZ jest eksperymentalnym samolotem, ale w przeciwieństwie do Twojego roweru jest dwuosobowy 🙂 Plus dla "kaczki"!
Bylem tyko fotografem na wieży.

Mężczyzna

xxxedko

Nowicjusz
Prawdę mówiąc to jeszcze nikt bo pomimo, że konto założyłem w 2019 roku to dopiero teraz zaczałem aktywniej działać więc wszystko przede mną (mam nadzieję!) :)

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Dwa terenowe i wcale pordzewiałych łańcuchów nie mają
Akurat to o pordzewiałych łańcuchach napisał retnu, nie ja.
A tak BTW, w sumie to z osób z forum chętnie bym poznał również W.B. Choć póki co, nie napisała tu zbyt wiele i nie była zbyt aktywna. Więc gdy poprzednio pisałem w tym temacie, to o niej zapomniałem.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Prawdę mówiąc to jeszcze nikt bo pomimo, że konto założyłem w 2019 roku to dopiero teraz zaczałem aktywniej działać więc wszystko przede mną (mam nadzieję!) :)
Z czystego przyzwyczajania: cześć na SF!
Choc jest to robota dla admina

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

StarW123

Cichy Podglądacz
Z racji że rzadko przebywam na tym portalu to nie ma jak żeby się spotykać ,tym bardziej że nie mieszkam w PL

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Z racji że rzadko przebywam na tym portalu to nie ma jak żeby się spotykać ,tym bardziej że nie mieszkam w PL
To plus i minus Twojego miejsca siedzenia.
Minus, bo rzeczywiście trudno przelecieć kilka tysięcy km, aby spotkać się z kimś z forum, jednak z drugiej strony wielki plus, bo mozesz przedstawiać punkt widzenia z Twojego miejsca, a to zawsze jest mile widziane. U Polaków, bo polaczek rzuci Ci coś w rodzaju: o chwali się.

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
...
To zależy od dystrybutora, bo jednak wiejskim lotnisku trochę brakuje im na mobilności :)

Na zdjęciu jest Rutan Long-EZ z Burt Rutan Aircraft Factory - projekt model 61. Z uwagi na umiejscowienie steru wysokości przed skrzydłami (Canard) pieszczotliwie nazywany kaczką.
Uklad konstrukcyjny Canard nie jest niczym nowym, jest znany od początków lotnictwa, a współcześnie stosowany w np. Eurofighter Typhoon, jednak jak do tej pory nikt nie odważył się nazwać Eurofighter, kaczką.

Tja, z małego można pośmiać sie do woli a z dużego...

S

sianolom

Guest
Witam serdecznie, nie wiedziałem gdzie napisać wiadomość powitalną. Mimo, że sprawdziłem jestem tutaj od 2017roku! Ale nie udzielałem się zbytnio, w tym czasie zdążyłem dorosnąć jeśli chodzi o seks, bardziej odkryć siebie i swoje możliwości 🤗 spróbuję się tu trochę poudzielać mimo, że rzadko wypowiadam się na forach. A czemu wybrałem ten wątek ? "Osoby poznane na forum" taki cel sobie obieram, nawiązać jakąś ciekawą znajomość, trzymajcie kciuki ! 😅

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
I tak i nie. "Kaczka" wojskowa a cywilna (prototyp), choć właściwości sa zbliżone, różni się w nazewnictwie.