• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Oralny cuckold

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Moja skromna, czasem mylna intuicja mi to mówi 😉
No a sam jak myślisz? Myślisz, że każdy facet że wzrostem 190 i dużą fajką nadaje się na bulla? 😉
Czytałem, że wobec rogaczy stawiane są obecnie wymagania co do cech fizycznych, a wobec byczków co do długości członka.
Niemniej mnie to nie dotyczy. To są zabawy dla innych, nie dla niskiego Polaka.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Czy wasza żona/ partnerka zrobiła dobrze innemu mężczyźnie na waszych oczach? 👀
Zastanawia mnie zawsze motyw tego fantazjowania

chec zobaczenia jak inny facet ma robionego loda
chec zrobienia mu tego samemu, ale nie wypada, wiec uzywamy swojej wlasnosci czyli żonki
chec...?

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Lodzik z tych "bardziej czułych" z dokładnym lizaniem całego penisa i jąder , nie tylko główki, jak wytrysk w ustach to tylko i wyłącznie z połykiem , sperma w ustach to nagroda
a dlaczego tylko calego penisa? Tour de France najlepiej. Mezczyzna jest czuły nie tylko w jednym miejscu.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
A co Ty mi zrobisz, jak dam sie obsikac? H... ci do tego, co inni robia in lubia, wyjdz.
Ch..... się pisze przez "ch" 😆 Obrażać też trzeba umieć. Won do szkoły 😉

No i po co te nerwy? Wyrażam swoją opinię. Apeluje, bo nic innego przecież nie mogę zrobić.
Jeśli ktoś na forum publicznym przyznaje się do obrzydliwych dla mnie rzeczy, to zwracam na to uwagę. Nikogo przy tym nie obrażam, więc wyluzuj.

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Specjalnie napisałem przez h, bo nie na powaznie piszę xD szkół to ja tyle skonczylem, sieroto, ze ty bys wykorkowal w ich polowie. Trollujesz, to sie nie dziw potem, ze ludzi irytujesz.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Specjalnie napisałem przez h, bo nie na powaznie piszę xD szkół to ja tyle skonczylem, sieroto, ze ty bys wykorkowal w ich polowie. Trollujesz, to sie nie dziw potem, ze ludzi irytujesz.
Zdaję sobie sprawę, że to będzie off top, ale tak z ciekawości zapytam. Może powiedziałbyś coś więcej o tych szkołach co ich tyle pokończyłeś. Może niektórzy będą kiedyś wnukom opowiadać jaki to na seks forum był uczony gość i do tego skromny 😃