A nie na odwrótŻeby wyjąć trzeba najpierw włożyć![]()

A nie na odwrótŻeby wyjąć trzeba najpierw włożyć![]()
Tak mam 35. Bawiłem się tak,kiedy miałem 23 albo 24 lata,spotykałem się z Paniami w moim wieku,młodsze i starsze.Teraz masz 35 lat, tak?
Kiedy tak się bawiłeś?
Gorzej jak ma małego, to może mieć nerwyONS jest zajebisty i krytykują go tylko Ci, którzy nie mają szans na taki niezobowiązujący seks z jakichś powodów (ale by chcieli).
Wczoraj wchodzę na tindera i w 5 minut miałam 10 kandydatów na szybki numerek gdybym chciała. Facet by był zachwycony w takiej sytuacji.
To masz coś przeciwko ons czy nie masz? Bo zaprzeczasz sam sobie. Podobno to cecha kobietNie rozumiecie o co mi chodzi.
Ja nie mówię żeby kobiety seksu nie uprawiały, tylko piszę, że nie podoba mi się z kim i w jaki sposób to się dzieje.
Wg mnie ONS zabija potrzebę tworzenia głębszych relacji.
Mam, widzę w tym trochę zagrożeń, ale co to ma za znaczenie i dla kogo? Dla Ciebie? Moje zdanie może wpłynąć na Twoje? Chyba nie, prawda?To masz coś przeciwko ons czy nie masz? Bo zaprzeczasz sam sobie. Podobno to cecha kobiet
A może nie tylko w umiejętnościach?Fakt, że przez braki w umiejętnościach interpersonalnych nie możesz uczestniczyć w tym „procederze” powoduje do niego tę niechęć.
A ty byłaś zachwycona?ONS jest zajebisty i krytykują go tylko Ci, którzy nie mają szans na taki niezobowiązujący seks z jakichś powodów (ale by chcieli).
Wczoraj wchodzę na tindera i w 5 minut miałam 10 kandydatów na szybki numerek gdybym chciała. Facet by był zachwycony w takiej sytuacji.
Jak widzisz, nie jesteś przekonujący. Zaznaczam tylko, że w innym temacie nie masz nic do ons. Co temat to inna opinia.Mam, widzę w tym trochę zagrożeń, ale co to ma za znaczenie i dla kogo? Dla Ciebie? Moje zdanie może wpłynąć na Twoje? Chyba nie, prawda?![]()
Z tobą się tu najwięcej dyskutuje, to na czyj temat miałabym stawiać tezy?A może nie tylko w umiejętnościach?Nie widziałaś jeszcze mojej mordy, no i małego
Fajnie, że stawiasz jakieś tezy konkretnie na mój temat. Rozumiem, że to forma rewanżu za moje opinie o kobietach. Ok. Biorę to na klatę. Ulżyło Ci? Lepiej się z tym czujesz ?
No przerąbane. To faktGorzej jak ma małego, to może mieć nerwy
Że dostosowałam się do twojego widzenia świata, w którym posiadanie małego kutasa to musi być dramat, trwoga i pożalsięboże.No przerąbane. To fakt
Widzisz...Sama żartujesz sobie z małego. No i o czym to świadczy?
Ale ja przynajmniej nie udaję, że mnie to tak oburza i jak to moim zdaniem jest darmowa prostytucja - a później idę na dziwki xdA ty byłaś zachwycona?
Nie podniosło Ci to twojego poczucia wartości?
Czemu nie skorzystałaś?
Ja nie jestem dumny z tego, że poszedłem.Ale ja przynajmniej nie udaję, że mnie to tak oburza i jak to moim zdaniem jest darmowa prostytucja - a później idę na dziwki xd
1. takDla niewtajemniczonych.....ONS czyli "one night stand" ( kobieta/ facet na jedną noc)
Mam pytania ( do kobiet):
1. Czy byłyście kiedyś w takiej sytuacji/układzie/ relacji?
2. Jeśli tak to ile razy?
3. Jakie wrażenia/ wnioski/ przemyślenia? Czy poleciłybyście to swoim koleżankom/ przyjaciółkom?
Pytanie do wszystkich:
Jak myślicie....Jaki procent kobiet idzie na taki układ np w klubie?
Myślicie, że to marginalne zjawisko?
Za kazdym razem było git?1. tak
2. kilka może kilkanaście
3. poleciłabym, wspominam z wypiekami na twarzy![]()
To było dawno temu, zdarzały się lepsze i gorsze przypadki, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, że się trochę wyszalałam.Za kazdym razem było git?
Dziś juz tak nie szalejesz?To było dawno temu, zdarzały się lepsze i gorsze przypadki, ale ogólnie jestem bardzo zadowolona, że się trochę wyszalałam.
Ciągnie mnie do tego, ale nie.Dziś juz tak nie szalejesz?
Lepiej tak niż jeden kochanek?Ciągnie mnie do tego, ale nie.
heh super sprawa jak się nie ma baby1. tak
2. kilka może kilkanaście
3. poleciłabym, wspominam z wypiekami na twarzy![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| H | Relacja „w sam raz na raz”, FWB, ons | Seks | 9 | |
| B | ONS a makijaż | Porady seksualne | 13 |