• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Omegle, Dirtyroulette, 6obcy...

Mężczyzna

ebid

Cichy Podglądacz
From my experience, random chat sites like Omegle or DirtyRoulette are mostly crowded with men, so real interaction is rare. That's why I prefer platforms with proper profiles and live interaction. Hot51 for PC is a better option if you want live streaming, real chats, and a more balanced experience on a bigger screen.

Wolf29

Cichy Podglądacz
Pozwólcie że trochę odbiegnę od tematu randek i seksu. Czy ktoś zna jakieś forum czy grupę na FB gdzie ludzie szukają partnera/rki do sportu czy wspólnej aktywności jak kurs tańca, żeglarstwo, kajaki rowery, bieganie itp? Osobiście z aplikacji to testowałem aplikację Sportpartner niestety serwis jest płatny by odbierać wiadomości jakieś 140 zł za pakiet półroczny. Niestety bardzo dużo tam kont nie jest aktywnych lub ludzie porzucają po rejestracji swoje konta ale po wybraniu aktywności fizycznej która nas ciekawi zapisuje nas aplikacja/portal na różne grupy zainteresowań jak taniec, siłownia, żeglarstwo itp. Z osobistego użytkowania to kilka kobiet mnie zaczepiło do popisania o sporcie jedna kobieta się ze mną umówiła na kurs tańca ale jak się umówiłem w knajpie wstępnie zapoznać to jak poszedłem i coś zamówiłem to zadzwoniła do mnie że mąż jej nie puści bo są w separacji i mają małe dziecko 🤣. Tak to pisałem kilkunastu kobietom na tym portalu i po pół roku odpisała mi Ukrainka że pójdzie ze mną na kurs bachaty ale po pierwszej lekcji mi podziękowała hehe bywa też tak. Jak ktoś nie boi się przebojów to mogę polecić może się komuś poszczęści😜😹.