• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Ogłoszeniowa prawda

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Kochani, mam do was takie pytanka.
Pierwsze jest skierowane do panów. Czy piszecie w ogłoszeniach na tinderku, badoo, zbiorniku, datezone itp. prawdę o swoim wzroście i długości penisa?
Czy panny i panie z forum kiedyś zweryfikowały kogoś w dół wobec jego profilu, jego ogłoszenia w sieci na seks i przeżyły rozczarowanie?
Pytania dotyczą takiego zwykłego umawiania się przez Was na seks, a nie poszukiwania byczka przez rogacza.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam!

Kobieta

DamaPik

Podrywacz
Przez całe lata, gdy byłam stałą bywalczynią portali datezone czy zbiornik i tam głównie poznawałam się z mężczyznami, tylko raz miałam bardzo nieprzyjemną sytuację. Mężczyzna opisywał się jako przystojny, elegancki facet z klasą. Zdjęcia również mówiły to samo. Niestety na spotkanie przyszedł brudny, śmierdzący, zaniedbany typ. Tego co miał między nogami już nie miałam ochoty sprawdzać . Strasznie się wtedy przestraszyłam i przez pewien czas miałam obawy przed takimi spotkaniami.

Mężczyzna

Hakuzery

Cichy Podglądacz
Moim zdaniem, wyrywanie w internecie na real, to strata czasu. Tysiące "pięknych" awatarów, a jak już coś do czegoś, o co trudno, to nic się nie zgadza. Do trzech razy sztuka i starczy. Lepiej wyskoczyć na koncert, do klubu czy parku. Wolę mniejszy wybór, ale wiem na co się gapię i do czego gadam, i co się na mnie gapi i gada. Dużo szybciej i skuteczniej.

Mężczyzna

Pawko

Cichy Podglądacz
Oszukiwanie nie ma sensu i tak prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw a wtedy może być nieprzyjemnie a po co

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
Oszukiwanie nie ma sensu i tak prędzej czy później prawda wyjdzie na jaw a wtedy może być nieprzyjemnie a po co
Tu nawet nie chodzi o oszukiwanie, a po prostu, wydaje Ci się że kogoś już poznałeś, a to gówno prawda i tylko marnowanie czasu w internecie.

Mężczyzna

Pawko

Cichy Podglądacz
Chciał poczuć się wyższy. Tylko po jaką właśnie cholerę?
Niektórzy mężczyźni przez narrację że jedynie wysocy najlepiej w okolicach 190 cm mężczyźni są atrakcyjni dla kobiet mają kompleks wzrostu i myślą że jeśli dodadzą sobie parę cm to łatwiej będzie im znaleźć potencjalną partnerkę