• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Odwrotny CUCKOLD!

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
To SMUTNE jak kurwa wielu tu jest Beta-Przegrywów, zamiast Prawdziwych Mężczyzn! No, ale cóż...
Piękne, a także nawet przeciętnie ładne kobiety zawsze będą otrzymywały w necie atencję od simpów, spermiarzy, przegrywów, że zacytuję Druga Stronę Medalu (Paweł BDSM). Także te pozostające w związku z innym mężczyzną.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Oczywiście,jest "coś" takiego. Jak ktoś wyżej napisał: cuckquuen. Jest jest to nisza: mało informacji na ten temat w internecie,również filmów mało. Zazwyczaj inicjatywa zawsze idzie od faceta. W tym układzie to facet musiałby prosić żonę czy może Ją zdradzić. Dla Mnie...hmmm...dziwne... :)

Mężczyzna

Mouthshot

Podrywacz
Oczywiście,jest "coś" takiego. Jak ktoś wyżej napisał: cuckquuen. Jest jest to nisza: mało informacji na ten temat w internecie,również filmów mało. Zazwyczaj inicjatywa zawsze idzie od faceta. W tym układzie to facet musiałby prosić żonę czy może Ją zdradzić. Dla Mnie...hmmm...dziwne... :)
Cuckoldu nie uznaję w jakiejkolwiek formie, bo to zwyczajnie pojebane - to już lepiej razem iść do klubu swingerskiego czy coś, bo wtedy oboje dostają na równych zasadach.

Kobieta

Kuguar

Cichy Podglądacz
Mylisz mnie z kimś innym. O kim mowa?

No, a swoją drogą to źle mówię? Oczywiście, że nie, bo Mężczyzna ma być Zdobywcą!

Mężczyzna = Siła! 😎
Ja bym stawiała na rozum, szkoda, że Bozia nie obdarzyła cię nim tak jak siłą. Szkoda mi takich życiowych nieudaczników z przerośniętymi mięśniami prawej ręki.

Mężczyzna

Tomasz (Kasia)

Seks Praktykant
To nie hipokryzja tylko prawa natury: Mężczyzna ma być Mężczyzną i twardym samczym skurwielem zdobywającym samice!

Kto nie jest Mężczyzną a jest Pizdą to skazuje się na zagładę - nie ja wymyśliłem te zasady, a tylko gram według tych zasad.

Nie wiem, jak się to nazywa, ale Ty wiesz, więc dzięki za info. 😉 W każdym razie taki obrót sytuacji to ja szanuję! 😁😎
To nie tak. Jest jakiś odsetek samców alfa, którzy mogą na to liczyć. Reszta może obejść się ze smakiem.