• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Oczekiwania kobiet wobec mężczyzn

Mężczyzna

Greg the Great

Dominujący
No właśnie. I jesteśmy mocno w temacie. Te co zostały oczekują od mężczyzn, że ich z tych bunkrów wyciągną swoją siłą lub podstępem ;)
Pozostałe podchodzą do tego jak do nudnego serialu. Wejdą na chwilę zerkną " Ee...nic się nie dzieję"Jakaś aferka je zainteresuje, ale w zasadzie sprawe olewają:D
Brak atrakcji, po prostu
Dla mnie wielką atrakcją jest wiedza, czego chcą naprawdę😌

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Prawidłowo, im mniej wiesz...itd;):p
Ale to świadectwo tego, że forum jest....owocne
No ale z drugiej strony - wiosna, cieplejszy wieje wiatr itp. - zdałoby się dać porwać porywom serca - a tu zgliszcza :) Dzięki moim głupim zasadom wszystko mi wzięlo i zatonęło w bagnie :ROFLMAO: Czuję się trochę jak Darth Vader.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
i się z nimi zaszyły w jakichś "kopularniach".
Powiem otwarcie. To było chamskie. Przynajmniej ja poczułam się dotknięta tą ,,kopularnią". Jak odebrały to inne forumowiczki nie jest dla mnie istotne. Wyrażam swoja dezaprobatę.
Miałam wiele rozmów na privie z różnymi mężczyznami (bardziej lub mniej kulturalnymi) lecz nawet z tymi drugimi nigdy nie było tam ,,kopularni"!

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Nie @Krystyna.X , to było raczej ironiczne, sarkastyczne. Nie odnoszące się do NIKOGO konkretnie Szukaj chamów tam gdzie ich widać - a nie tam gdzie chcesz koniecznie ich znaleźć.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Skomentowałam tylko twoje słowa, nie ciebie. I nadal podtrzymuję swoje zdanie.
Powiem Ci tak - jak ja czy ty czy jeszcze inne osoby były na czacie czy na forum naprawdę chamsko wyzywani od najgorszych, to tylko ja regowałem. Siedziałaś cicho.
Oczywiście część na mnie "skoczyła" bo "jak to kaźdy ma prawo wypowiedzi a ty nie moralizuj". A teraz zarzucasz mi chamstwo za jedno zdanie, które nikogo nie obraża. Nic nie rozumiem, ale OK. Niech będzie, że jestem chamem.

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Uważam cię za osobę, która potrafi czytać ze zrozumieniem: ,,Skomentowałam tylko TWOJE SŁOWA, NIE CIEBIE".
za jedno zdanie, które nikogo nie obraża.
Mnie słowo ,,kopulować" w kontekście rozmów na privie obraża. Nie KOPULUJĘ na privach, dodam tak dla jasności.
Tyle z mojej strony. Zakończyłam.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Uważam cię za osobę, która potrafi czytać ze zrozumieniem: ,,Skomentowałam tylko TWOJE SŁOWA, NIE CIEBIE".
Uważaj mnie za chama, będzie wygodniej. I jaśniej. Prawda?
Mnie słowo ,,kopulować" w kontekście rozmów na privie obraża. Nie KOPULUJĘ na privach, dodam tak dla jasności.
Tyle z mojej strony. Zakończyłam.
Jak się wczytasz w treść mojej wymiany zdań z @Greg the Great - może zobaczysz, ze ani nie dotyczyło Ciebie ani rozmów na privach ogólnie. Ale jak skończyłaś to i ja skończyłem. Dzięki za jasny przekaz.