Pytanie do chłopaków, czy bardzo by Was podnieciło, jakby dziewczyna wypięła nagą pupcię i jakbyście siedzieli obok ocierała się nią o Was? Ja bym tak lubiła robić I to w czerwonych kabaretkach
Ba, też pytanie! Jeżeli zgrabna dupeczka to oczywiście! ��
Kokietka z Ciebie ��
mmm...mnie już podnieciło na samą myśl o Twoim wypiętym tyłeczku...a myślałaś gdzie mogłabyś to robić? może jakieś miejsce publiczne...w sklepie, w autobusie, na spacerze w parku ...tyłeczek mógłby być oczywiście ubrany na przykład w jakieś obcisłe legginsy...podnieca Cię taka fantazja?
A co byś powiedziała na wysuwanie paluszka do cipki i jednocześnie lizanie drugiej dziureczki ?
już to widzę, Ty w latexowej mini w autobusie i ocierasz się o mój rozporek... potem to tylko poszukać spokojnego miejsca i zająłbym się Twoimi dwoma dziurkami...
kusisz Ashley
swoją drogą.. to byłoby niesamowite pieścić się w pełnym ludzi miejskim autobusie
Wieeem, lubię to Przy ludziach to może niekoniecznie, ale jakby nikogo nie było, to rączki już by robiły swoje
Tak bym się o niego milutko ocierała i wypięła swoją pupcię, przygryzła wargi i zajęczała, popatrzyła się na Ciebie gotowa i oblizała usta, że byłbyś już gotowy nawet w autobusie A ja bym myślała już tylko o tym, jakbyś mi pieścił moje dziureczki, na pewno Twoje paluszki działają cuda
wtedy moglibyśmy przejść na koniec autobusu gdzie jest mniej ludzi usiadłbym, Ty byś rozpięła mi rozporek wyciągnęła kutasa i spokojnie usiadła na nim. Nawet majteczek byś nie ściągała, bo ich nie masz, prawda? Pod taką mini nie nosi się przecież nawet stringów
a ja paluszkiem zająłbym się drugą dziurką.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Ocieranie się o penisa | Seks | 22 | |
W | Ocieranie w autobusie | Fetysze i perwersje | 67 | |
N | Dlaczego tak się dzieje? | Opowiadania erotyczne | 2 | |
Ciągle mi się chce ! | Seks | 9 | ||
K | Obijanie się jaj o cipkę | Seks | 11 |