• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ocena.

Mężczyzna

HarpMaster

Erotoman
Tak jak pisałem, chce aby kobieta oceniła, czy chce sobie podbić ego.... myślę, ze nie, sądzę, ze jestem w normie europejskiej,więc specjalny nie jest.

Swoją drogą, dziwnie rozwinął sie ten temat ;).
W temacie szastania swoim przyrodzeniem (czy też jego konterfektem) odsyłam do humoreski A. Mleczko pt. "Najcenniejszy dar" 😉😂

A na tym forum "Sex" to tylko jedna i niekoniecznie zawsze najważniejsza z poruszanych dziedzin... 😁

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Tak jak pisałem, chce aby kobieta oceniła, czy chce sobie podbić ego.... myślę, ze nie, sądzę, ze jestem w normie europejskiej,więc specjalny nie jest.

Swoją drogą, dziwnie rozwinął sie ten temat ;).
Mając kilkunastoletnie doświadczenie na forach powiem Ci, że kobiety ogólnie nie bardzo interesują kutasy. Poza kilkoma wyjątkami, reszta ma to w glębokim poważaniu. Dopóki nie ma jakiejś nici wiążącej, to widok kutasa, których w sieci jest na pęczki wrażenia nie zrobi.

Mężczyzna

dario_a_z

Instruktor seksu
Naprodukowałeś się, nakombinowałeś a jak żadna twojego dzyndzla nie widziała tak dalej nie widzi. Wrzuciłbyś jak człowiek do galerii i miałbyś już co najmniej 2-3 oceny kobiece.
Odwrócę trochę kota ogonem, założę konto np. Adrianna i podam Ci majla np. adrianna309@wp.pl to wyślesz?
Zdążam do tego, że NIE MASZ żadnej pewności, że ktoś tu podający się za kobietę jest faktycznie kobietą...

Mężczyzna

Hard4

Cichy Podglądacz
Pewności nigdy nie ma w końcuto forum online itp, ale wystarczy tez czasami zobaczyć, czy aby np nie jest to nowe konto itp,liczę też na jakąś tam uczciwość uzytkowniczek/użytkowników tego forum.

Jestem cierpliwy, jeżeli żadna nie zechce to jak już wcześniej pisałem to po prostu zrozumie.

Mężczyzna

sigma1

Cichy Podglądacz
Leci już druga strona wątku i jeden post kobiety, który jest w temacie

Kol,ega
- nie prosi o pomoc
-nie pyta nikogo o kutasowe uwarunkowanie ludów afrykańskich nie interesuje go historia poszczególnych kolegów związana z ich doświadczeniami
- nie jest ciekaw przestróg, których każdy myślący jest świadomy

Nic się nie zmienia w podejściu do tematów. Ciągle mielenie znanych rzeczy i wyważanie otwartych drzwi

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Ja mam dziś krytyczny nastrój więc wysyłaj, ocenię i jeśli pozwolisz (a powinieneś chcąc być koleżeński wobec nas tu piszących) podam krótką ocenę dla wszystkich. Może tak być?

Mężczyzna

Hard4

Cichy Podglądacz
Wolałbym, aby ta ocena była bardziej prywatna inaczej bym dodał zdjęcia w odpowiednim dziale.

Mam nadzieję, ze użytkownicy to zrozumieją. Tym bardziej, ze jest to mozna powiedzieć pierwszy post w takiej sprawie, później kto wie może będę bardziej odważniejszy.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Wolałbym, aby ta ocena była bardziej prywatna inaczej bym dodał zdjęcia w odpowiednim dziale.

Mam nadzieję, ze użytkownicy to zrozumieją. Tym bardziej, ze jest to mozna powiedzieć pierwszy post w takiej sprawie, później kto wie może będę bardziej odważniejszy.
Rozsyłaj dziewczynom na pw, jak chcesz namiary mogę Ci dać ;)

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Hard4 zaczynasz tworzyć aurę tajemniczości wokół siebie i swojego penisa. Wstawiaj tutaj a nie będziesz się zastanawiał czy i komu wysłać.