i wytrzymujesz tak? Nie masz potrzeby szybszej akcji żeby dojść?A ja lubię kiedy kobieta robi to powoli z namiętnie.
![]()
Lubię kiedy jej język tańczy wokół niego i na nim, a jej usta mocno obejmują go, do tego kontak wzrokowy.i wytrzymujesz tak? Nie masz potrzeby szybszej akcji żeby dojść?
Na leniwo, tak żeby każdy cm był ucztą dla mnie. I tak delikatnie też może być "po same jaja" - nie bardzo rozumiem, jak jedno miałby drugie wykluczać.
"Po same jaja"- normalnie już kwiczę ze śmiechu od rana, forum lepsze niż śmietana (z kawą) z rana
![]()
Same robienie loda nie oznacza, że muszę kończyć,przecież to też może być gra wstępna.i wytrzymujesz tak? Nie masz potrzeby szybszej akcji żeby dojść?
Ja lubię zmienność, czyli i tak i tak. Tendencja jest jednak wzrostowaPytanie do panów: Jak lubicie mieć obciąganego kutasa?? Delikatne pieszczoty czy czy ostre obciąganie po same jaja zakończone rżnięciem w gardło??? Pytanie do Pań: Jak lubicie obciągać??? Delikatnie czy ostro aż się dusicie kutasem???![]()
To pytanie do bardzo wąskiej grupy panówA pytanie do panów, jest różnica, czy obciąga kobieta czy facet?
A czy wiesz co to jest Edging i jak można go wykonać także ustami. Najlepiej żeby trwał około godziny ale wtedy nie patrzy sie na czas tylko na nasze emocje. Sama "akcja" plega na zmiennej intensywności raz lekko raz ostro mocno głęboko. Oczywiscie w trakcie ogromna ilość czułych słów pocałunków spojrzeń pytań: podoba Ci się? Na początku zawsze jest dużo pytań to normalne. Autor ma na myśli tylko dwa sposoby. Tymczasem tych sposobów jest milion. Panie wspominają o gardłowaniu. Mozna sie tego nauczyć. Spotkałem sie z określeniem gardłowy orgazm - kobiety opisują to jako miłe rozpychanie gardła ale to dla tych co to lubiąi wytrzymujesz tak? Nie masz potrzeby szybszej akcji żeby dojść?
Widocznie nie zrobiłam tyle lasek co TyA czy wiesz co to jest Edging i jak można go wykonać także ustami. Najlepiej żeby trwał około godziny ale wtedy nie patrzy sie na czas tylko na nasze emocje. Sama "akcja" plega na zmiennej intensywności raz lekko raz ostro mocno głęboko. Oczywiscie w trakcie ogromna ilość czułych słów pocałunków spojrzeń pytań: podoba Ci się? Na początku zawsze jest dużo pytań to normalne. Autor ma na myśli tylko dwa sposoby. Tymczasem tych sposobów jest milion. Panie wspominają o gardłowaniu. Mozna sie tego nauczyć. Spotkałem sie z określeniem gardłowy orgazm - kobiety opisują to jako miłe rozpychanie gardła ale to dla tych co to lubią
Zgadam sie w całej rozciągłości z @D'Arc głęboko też może być delikatnie ( odwrotnie też gdyby komuś przyszlo do głowy )
@Magia2000 też trafiła w mój gust z obciaganiem po wytrysku - orgazm trwa dłużej niż wytrysk. Zresztą tych aspektów jest więcej dlatego to takie piękne
Uuu ostro.Widocznie nie zrobiłam tylu lasek co Ty![]()
Uuu ostro.![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Podwójne obciąganie | Fetysze i perwersje | 2 | |
M | Obciąganie w samochodzie | Porady seksualne | 14 | |
P | Obciąganie miękkiego penisa | Seks | 103 | |
T | Obciąganie facefuck | Ogłoszenia | 2 |