• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Obawy zarażeniem wirusem Hiv

Mężczyzna

Hahabsb

Cichy Podglądacz
Witam miałem stosunek wczoraj w zabezpieczeniu po stosunku kiedy wyjąłem swojego penisa na prezerwatywie była krew partnerki od tej prezerwatywy miałem trochę śladu krwi na brzuchu kobieta lizała palec i zmywała te ślady z brzucha po kilku minutach robiliśmy seks orlany bez zabezpieczenia czy jest duża możliwość żeby te ślady krwi które wytarla palcem a potem ten palec miała w buzi mogła zarazić wirusem HIV przez stosunek oralny bardzo poproszę o odpowiedz i z góry przepraszam za moja chaotyczna pisownię ale bardzo się stresuje i poprószy pisze co myśle

W

WhitePinkRed

Guest
Czyli to ona jest zarażona? Czy to pytanie hipotetyczne?
W każdym razie, tak to możliwe.
Samo zarażenie będzie dopiero widać w testach, bodajże po kilku tygodniach (6, ale nie jestem pewna), ale zgłoś się do szpitala zakaźnego jak najszybciej, aby otrzymać terapię antyretrowirusową. Listę takich szpitali z całodobowymi telefonami znajdziesz na stronie Krajowego Centrum ds. AIDS.