• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

O czym myślicie podczas masturbacji ?

Mężczyzna

japo40

Seks Praktykant
Byłe mają coś w sobie. Moja ex miała paskudny charakter, ale w łóżku była świetna.
Moja Ex też była wredna z charakteru ( była naturalnie ruda ale to chyba bez związku?). W łóżku była taka sobie no chyba że coś chciała to starała się trochę bardziej.

Teraz dużo o niej myślę i były inne po niej ale ona była pierwsza.

Mężczyzna

banita.

Dominujący
Pytanie jest o czym, nie o kim. Wymyslam sobie rozmaite fantastyczne scenki z udziałem kobiety, która jest aktualnie w moim zainteresowaniu.
Przypuszczam, że ich realizacjia w realu, byłaby trudna, więc radzę sobie w ten sposób. Najbardziej ekscytujące są oczywiście sceny z osobami, które mogę spersonifikować (nie anonimowe, nie z neta)

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Pytanie jest o czym, nie o kim. Wymyslam sobie rozmaite fantastyczne scenki z udziałem kobiety, która jest aktualnie w moim zainteresowaniu.
Przypuszczam, że ich realizacjia w realu, byłaby trudna, więc radzę sobie w ten sposób. Najbardziej ekscytujące są oczywiście sceny z osobami, które mogę spersonifikować (nie anonimowe, nie z neta)
Mam tak samo...lepsze/większe doznania 😄

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Wyobrażam sobie jak realizuje z żoną fantazje. Oczywiście te na których realizację nie ma szans. Wyobrażam sobie co chciałbym jej zrobić albo to co chciałbym aby mi ona zrobiła. Czasem wspominam różne fatyszowe żeczy które robiliśmy kiedyś na wyjazdach.