• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

O czym chcecie poczytać?

Którą historię pociągnąć dalej?

• Historię Oli i jej zmysłowych sesji zdjęciowych

Votes: 1 50,0%
  • Opowieść o urlopie z Sandrą, Dominiką i Maksem

Votes: 0 0,0%
  • Wakacyjne wspomnienia Majki i Klaudii

• Coś zupełnie nowego

• Total voters
    2
Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Stworzyłem tutaj kilka historii, ale żadna jeszcze nie dotarła do finału...
Czasu jest zawsze za mało, a wątków do opowiedzenia tak wiele...
ec210490-e379-4543-90c7-3f1f277a616d.png

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
O, to jest mój modus operandi. Zazwyczaj trudno mi domknąć moje opowieści. Tylko w jednym przypadku odniosłem sukces.
Takie krótkie formy raczej nie docierają do "żyli długo i szczęśliwie", tutaj raczej mam już w każdym przypadku zaplanowane jakieś tam domknięcia, ale trochę brakuje czasu, więc uznałem, że może spełnię życzenia i fantazje widowni i zajmę się tymi ulubionymi w pierwszej kolejności

Mężczyzna

bsquare

Nowicjusz
Ja mam takie opowiadanie, które skończyłem, ale potem – na prośbę jednej z moich czytelniczek – zacząłem uzupełniać o tzw. rys psychologiczny, a wtedy zaczęło pączkować w coś na kształt mikropowieści, która ma początek, pół środka i koniec... Trzeba tylko ten środek dopełnić w sposób wiarygodny oraz interesujący.

Inna rzecz z kolei jest o tyle łatwa, że nie ma wyraźnego początku ani końca – od czytelnika zależy, w jakiej kolejności poukłada sobie poszczególne fragmenty i które z nich uzna za część opowieści, a które za część szkatułkowej meta-opowieści (fascynowałem się Robertem Cooverem, kiedy zacząłem to pisać). I też brakuje mi trzech czy czterech elementów, żeby to jakoś domknąć.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Mnie najbardziej do gustu przypadło opowiadanie pt."Czy to początek biurowego romansu?".
Wydaje mi się,że tam największy potencjał był.

Mężczyzna

Misfit

Nowicjusz
Mnie najbardziej do gustu przypadło opowiadanie pt."Czy to początek biurowego romansu?".
Wydaje mi się,że tam największy potencjał był.
Tak, ma. I dlatego powstaje oddzielnie. Tutaj dostępna jest może połowa tego, co już napisane i gotowe. A to i tak dopiero tylko część całego pomysłu na ten projekt