• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nowe forum

Status
Zamknięty.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Jak byś dał radę wszystko zrobić w czarnym to dobrze. To by pasowało do głównej strony - i prawidłowo. A teraz to bardzo - moim zdaniem - nie pasuje. Czarny, biały-dobra, ale niebieski-żle. Jak się nie da inaczej to trza wrócić do poprzednich barw - te są kontrowersyjne.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
A wg mnie właśnie strona jest ładna, nie ma żadnych mega bajerów graficznych ale nie wygląda jak te szmatławce różowo fioletowe i przyciąga oko użytkownika. Do tego nie liczy się estetyka a wartość merytoryczna.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
a ja to bym sie chciała poskarżyć, że do mnie wciąż przychodzą opóźnione powiadomienia. Tzn np. przeczytałam dwa dni temu post a dzisiaj przychodzi mi powiadomienie o tymże poście. Coś tu nie gra :? bo tak się dzieje wciaż od utworzenia tego nowego forum. Tamto bylo lepsze :cry:

kasiulla

Biegły Uwodziciel
jeszcze mogę się poskarżyć, że jak wchodzę na forum i klikam na 'posty nieprzeczytane' czy siakoś tak, to pokazują mi się te co są 5 razy już przeczytane. To jest denerwujące.. Dzisiaj weszłam- otwieram wszystkie topiki nieprzeczytane- było ich aż 38, a w rzeczyuwistości nie czytałam dopiero jakichś.. hmm... 7? Reszta to były posty z ubiegłych dni. CHociaż codziennie wchodzę na forum.

Z tą pocztą to może dlatego, że mam wp.pl. Eh..

A ja bym się ucieszyła gdyby była opcja 'otwórz wszystkie w nowych oknach' czy jakoś tak, bo strsznie mnie męczy klikanie na 38 nowych..

Pozdrawiam!!

Edeq

Podrywacz
Kasiulla: mam dokłądnie to samo, o czym piszesz powyżej. Ale zdarzyło mi się to dopiero dzisiaj pierwszy raz: wszedłem na forum po bodajże 3 dniach nieobecności, a mam zaznaczone posty tydzień stare, jako nieprzeczytane. Dotychczas było OK.

madzia napisał:
a mi sie podoba tak jak jest teraz. To czarne tlo ladnie kontrastuje ;-)
Popieram ;)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry