• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nocny seks bez przebudzenia

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Czy zdarza Wam się, że powoli wybudzacie się w nocy i czujecie, że Wasz rozespany partner też jest na tyle mocno pobudzony, że w zupełnej ciszy, jakby udajac, że śpicie, zaczynacie się do siebie dobierać?
Nie wiem czy dobrze opisałam ten stan. Chodzi o to jakby Wasze ciała pragnęły seksu w momencie kiedy jesteście tego nieświadomi 😊

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Znam to 😁 Zazwyczaj najbardziej pobudzony jestem zaraz jak się obudzę i nie raz się próbowałem dobrać do dziewczyny jak ona jeszcze spała. Może nie w nocy, ale nieraz było jeszcze ciemno 😅 Często udało jej się ściągnąć piżamkę / majtki i mogłem zacząć lizać lub bawić się paluszkami ale chyba nie było jeszcze sytuacji, żeby udało mi się wejść zanim się zaczęła przebudzać :/ Nie miałem chyba tak, żeby robić to na nieświadomce, chociaż nie raz budziłem się z drągiem w pozycji na łyżeczkę, czyli w sumie na golasa to byłaby pozycja 'wejściowa' xD W każdym razie są to moje ulubione poranki, szczególnie jak jest jeszcze potem czas na prysznic 😎

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Znam to 😁 Zazwyczaj najbardziej pobudzony jestem zaraz jak się obudzę i nie raz się próbowałem dobrać do dziewczyny jak ona jeszcze spała. Może nie w nocy, ale nieraz było jeszcze ciemno 😅 Często udało jej się ściągnąć piżamkę / majtki i mogłem zacząć lizać lub bawić się paluszkami ale chyba nie było jeszcze sytuacji, żeby udało mi się wejść zanim się zaczęła przebudzać :/ Nie miałem chyba tak, żeby robić to na nieświadomce, chociaż nie raz budziłem się z drągiem w pozycji na łyżeczkę, czyli w sumie na golasa to byłaby pozycja 'wejściowa' xD W każdym razie są to moje ulubione poranki, szczególnie jak jest jeszcze potem czas na prysznic 😎
To trochę inna sytuacja. Ty się budzisz obudzony i wybudzasz ją. Częsta opcja poranna.
Moja sytuacja jest typowo nocna (przyjmijmy 24:00 do 02:00)... taka kiedy nad ranem patrzę na niego i pytam się "Co to k... było?" a on zupełnie poważnie odpowiada "przecież to Ty zaczęłaś" a ja wiem, że to nie ja...

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
To trochę inna sytuacja. Ty się budzisz obudzony i wybudzasz ją. Częsta opcja poranna.
Moja sytuacja jest typowo nocna (przyjmijmy 24:00 do 02:00)... taka kiedy nad ranem patrzę na niego i pytam się "Co to k... było?" a on zupełnie poważnie odpowiada "przecież to Ty zaczęłaś" a ja wiem, że to nie ja...
Seks za niewinność? Też poproszę 😂 Ale w sumie ciekawe, takiej sytuacji jeszcze nie miałem, chociaż w nocy potrafiły dziać się różne dziwne rzeczy, których następnego dnia nie pamiętałem 😅

Mężczyzna

Locep

Seks Praktykant
Czy zdarza Wam się, że powoli wybudzacie się w nocy i czujecie, że Wasz rozespany partner też jest na tyle mocno pobudzony, że w zupełnej ciszy, jakby udajac, że śpicie, zaczynacie się do siebie dobierać?
Nie wiem czy dobrze opisałam ten stan. Chodzi o to jakby Wasze ciała pragnęły seksu w momencie kiedy jesteście tego nieświado
Mam tak czasem, że budzę się już podczas mocno rozwiniętej akcji albo dowiaduję się rano, że byłem niegrzeczny😛

Mężczyzna

Ragnar74

Cichy Podglądacz
Super doznania, lubimy tak z żoną się zaskakiwać 😁. Uwielbiam jak w nocy się do mnie dobiera jak delikatnie zaczyna ssać mi kutasa i jak zaczyna rosnąć w jej ustach , przetrzymuje to trochę udając że jeszcze śpię ale po chwili otwieram oczy i wtedy wskakuje na kutasa i go ujeżdża. Ja jak nieraz się przebudzę w nocy to delikatnie masuję jej cipeczkę i dupcię , a jak już kutas jest gotowy i mokry to zaczynam delikatnie wchodzić w cipkę . A jak już się obudzi to już ostrzej bioręją na łyżeczkę.

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
W ubiegłym roku było trochę w podobnym temacie, bardzo ciekawe. Dziewczyna kochała się z mężem dosłownie hm...spiąc.
Jak znajdę czas to odkopie i podrzucę:)
On natomiast był świadomy i nieco....zdziwiony:p
To jest ciekawe, że kiedy następuje świadomość to podniecenie jest tak duże, że wiadomo, że cis zaczęło dziać się dużo wcześniej.

Mężczyzna

Locep

Seks Praktykant
U mnie, moja partnerka jest tylko ofiarą😋. Myślałem o tym, ale zdarza się to bardzo nieregularnie i do niczego jeszcze nie doszedłem. Strach położyć się obok kogoś obcego😁