• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Noc poślubna.......

Kobieta

Fragolina di Bosco

Podrywacz
Przyznaję - nie dotrwałam do końca, ale może my się nie znamy 😉? Myślę, że autor tego opowiadania chciał być jak James Joyce piszący wielki, nocny monolog Molly Bloom w "Ulissesie". Tyle, że nawet tam jest postawiona jedna kropka. No i Joyce za brak interpunkcji zdobył literackiego Nobla, a tu się na to nie zanosi.Z góry przepraszam za drobne złośliwości, ale nie mogłam się powstrzymać

Mężczyzna

Przemek77

Cichy Podglądacz
Wiesz co to jest "interpunkcja"? Nie używasz w ogóle znaków przestankowych, ortografia też "leży", niestety. Szanuj swoich czytelników.
Nawet najciekawsze opowiadanie będzie gówno warte, jeśli będzie napisane w taki sposób jak Twoje.
Czytanie tego "czegoś" nie tylko męczy ale i mocno denerwuję.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Przyznaję - nie dotrwałam do końca, ale może my się nie znamy 😉? Myślę, że autor tego opowiadania chciał być jak James Joyce piszący wielki, nocny monolog Molly Bloom w "Ulissesie". Tyle, że nawet tam jest postawiona jedna kropka. No i Joyce za brak interpunkcji zdobył literackiego Nobla, a tu się na to nie zanosi.Z góry przepraszam za drobne złośliwości, ale nie mogłam się powstrzymać
Andrzejewski napisał powieść, która składa się z dwóch zdań, mimo że liczy kilkaset stron: "Bramy raju" :)

Mężczyzna

Image

Erotoman
Wydaje mi się, tak zapamiętałem z poetyki dzieła literackiego, że tu mowa o strumieniu świadomości.

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
No cóż ...:oops:
Zrypali Cię ale nie tak bezpodstawnie - można było pokochać ortografię to by dużo zmieniło na korzyść ... Ja nie umiem pisać ale pisze co mam w duszy ale staram się pilnować oddechu - a interpunkcja jest jak oddech w wierszu i opowiadaniu ... Emocje są różniste ale pomaga je okiełznać ortografia ... I jeszcze kwestia smaku - tj. wulgaryzmy w tej postaci jakie proponujesz mnie dobijają no masakra i tyle... Da się ładnie zaznaczyć kontekst bez określeń jakich używasz itp. itd... Pomyśl o tym bo tak to dało by się czytać to coś naskrobał :) Siemka :)

S

sheepdog

Guest
No cóż ...:oops:
Zrypali Cię ale nie tak bezpodstawnie - można było pokochać ortografię to by dużo zmieniło na korzyść ... Ja nie umiem pisać ale pisze co mam w duszy ale staram się pilnować oddechu - a interpunkcja jest jak oddech w wierszu i opowiadaniu ... Emocje są różniste ale pomaga je okiełznać ortografia ... Pomyśl o tym bo tak to zyskało by na blasku to coś naskrobał :) Siemka :)
Brawo Less : "interpunkcja jest jak oddech" - cudownie to ujęłaś nie będąc filologiem:)