• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niskie libido u mojej kobiety

Mężczyzna

desberm

Cichy Podglądacz
Cześć. Nie wiem jak zacząć, ale już powoli zaczynam odczuwać frustrację. Moja kobieta prawdopodobnie ma zaburzenia libido, co robić?
Rozmawiałem z dziewczyną i tłumaczy to zaburzeniami hormonalnymi i w sumie jest to logiczne, ale powoli zaczynam tracić nadzieję. Zaczynam się obawiać, że może to ja przestałem być dla niej atrakcyjny, może robię coś nie tak, może już nie chce ze mną być... Ale snujemy plany na przyszłość więc może to ja jestem przewrażliwiony i zbyt krytyczny w stosunku do siebie?

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Libido albo się ma, albo nie. Co zabija libido? Stres, zmęczenie, zaburzenia gospodarki hormonalnej, ciąża. Tu nie ma złotego środka bo jest to sprawa bardzo indywidualna. W wielu przypadkach wpływ na późniejszą seksualność ma wychowanie i podejście rodziców, ale tu tak naprawdę nie ma reguły. Zdarza się, że kobieta która za młodu była wulkanem seksu, po latach seks może dla niej nie istnieć i na odwrót.

Mężczyzna

elomelo1

Nowicjusz
Cześć. Nie wiem jak zacząć, ale już powoli zaczynam odczuwać frustrację. Moja kobieta prawdopodobnie ma zaburzenia libido, co robić?
Rozmawiałem z dziewczyną i tłumaczy to zaburzeniami hormonalnymi i w sumie jest to logiczne, ale powoli zaczynam tracić nadzieję. Zaczynam się obawiać, że może to ja przestałem być dla niej atrakcyjny, może robię coś nie tak, może już nie chce ze mną być... Ale snujemy plany na przyszłość więc może to ja jestem przewrażliwiony i zbyt krytyczny w stosunku do siebie?
W zasadzie Ci odpowiedziała. Zaburzenia hormonalne mogą wyzerować całkowicie libido. Kwestia tego czy Twoja kobieta próbuje to jakoś ustabilizować? No i jak często właściwie między wami był i teraz jest seks - jak duża to zmiana