• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niski wzrost poważny problem znaleznieniem kobiety

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Ty już się nie kompromituj swoimi pierdołami, bo tylko forum zaśmiecasz, idź zaśmiecaj co innego, ulżysz wszystkim, naprawdę, serio mówię, po co miałbym kłamać.
Płyta gramofonowa Ci się zacięła? Czy Twojemu botowi skończyły się oryginalne teksty i lecisz od nowa playlistę ripost? :LOL: Patrząc po komentarzach i reakcjach pod moimi postami, tylko Tobie ulży brak moich postów, ew. jeszcze jednemu takiemu.

Po co miałbyś kłamać? To jest dobre pytanie na które tylko Ty znasz odpowiedź. Posty które podlinkowałem, jasno to pokazują. Nie dopuszczasz ich jednak do swojej świadomości tak samo jak innych swoich działań, które długoterminowo działają tylko na Twoją szkodę.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No bo wiesz jak mi ciężko podjąć kroki naprzód 🫣, wgl zmiany dla mnie są bardzo ciężkie
Ok, przeszłaś na level wyżej (w pozytywnym znaczeniu), bo zaczęłaś mówić o swoich emocjach/odczuciach. Czyli można zaryzykować stwierdzenie, że wracasz na dobre tory. Teraz (oczywiście jeśli chcesz) pora zidentyfikować co spowodowało Twoją niechęć/lęk/obawę względem nowości i zmian. Jeśli chcesz nad tym się pochylić, możesz tutaj napisać lub możemy na priv spróbować to rozszyfrować. Piłka teraz po Twojej stronie :)

Kobieta

Magia2000

Erotoman
To w takim razie powiedz, jakiej mam szukać w jakim wieku takiej dziewczyny?
Najlepiej niewidomej i w Twoim przypadku milczenie nie będzie złotem, będzie szansą!

Nawet nie chciały się ze mną spotykać na zwykłych spotkaniach w realu tylko na zwykły obiad po przyjacielsku bez seksu pomimo, że proponowałem za to żywą gotówkę ...
Jak myślisz, dlaczego nie chciały?
Nie widzisz nic dziwnego w proponowaniu gotówki kobietom?

Wierzysz, że lekarz coś mi da?
Myślę, że tak.

Będzie głaskał po głowie i mi współczuł. A prdl takie współczucie, za gruby hajs
Psychiatra nie będzie Ci współczuł, zdiagnozuje i przypisze leki, to nie psycholog, żeby żali wysłuchiwać.

i tak mi nie da tyle co moja Pani.
No dupy Ci na pewno lekarz nie da,... choć widziałam jeden taki filmik.... zostawmy to :)

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Najlepiej niewidomej i w Twoim przypadku milczenie nie będzie złotem, będzie szansą!

Jak myślisz, dlaczego nie chciały?
Nie widzisz nic dziwnego w proponowaniu gotówki kobietom?

Myślę, że tak.

Psychiatra nie będzie Ci współczuł, zdiagnozuje i przypisze leki, to nie psycholog, żeby żali wysłuchiwać.

No dupy Ci na pewno lekarz nie da,... choć widziałam jeden taki filmik.... zostawmy to :)
No a mówicie, że tak wielce doradzacie innym, no dzięki za takie porady to akurat wiedziałem że u niewidomej mam największe szanse i to już dawno, tylko jeszcze dokładałem jeszcze żeby taka była głuchoniema i pół leżąca.

Nie wiem czego nie chciały, oświeć mnie.
No wiesz skoro normalnie nie chciały to jakoś ich próbowałem zachęcić a najlepsza zachęta na kobiety to gotówka, prawda?

Matko, aleś Ty naiwna i wierzysz, że lekarz mi coś da.

To co mam? Stać się lekomanem i na prochach jechać i widzieć świat przez różowe okulary a nim różowe słonie? No dzięki za taką pomoc, co? promujesz jakieś prochy po których ma się odloty?

Jakby ten lekarz był atrakcyjną Panią młodą i zgrabną to by mogła dać mi d... chętnie bym wziął :)

Kobieta

Magia2000

Erotoman
No a mówicie, że tak wielce doradzacie innym, no dzięki za takie porady to akurat wiedziałem że u niewidomej mam największe szanse i to już dawno, tylko jeszcze dokładałem jeszcze żeby taka była głuchoniema i pół leżąca.
Przestań, to była czysta złośliwość z mojej strony ;) nie bierz tej "porady" na serio :)

No wiesz skoro normalnie nie chciały to jakoś ich próbowałem zachęcić a najlepsza zachęta na kobiety to gotówka, prawda?
No wyobraź sobie, że nie!

Jakby ten lekarz był atrakcyjną Panią młodą i zgrabną to by mogła dać mi d... chętnie bym wziął :)
Nie wątpię :)

Zdradzisz, jak masz na imię?

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Nie wiem czego nie chciały, oświeć mnie.
Normalna kobieta, gdy zaproponujesz jej za spotkanie hajs, poczuje się urażona jakbyś dał jej lepę z otwartej dłoni w twarz.
Innymi słowy, sugerujesz, że są dziwkami, które za hajs zrobią wszystko.
Zapewne dlatego koleżanka z pracy, która z kolegami się bzykała, Tobie za hajs odmówiła.
Gdybyś z nią miło pogadał, zaproponował po jakimś czasie "kolację ze śniadaniem" jest dużo większa szansa by poszła na to.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
A do czego Ci moje imię? Zresztą to pewnie też jest Twój żart, sarkazm czy tam złośliwość i pewnie sobie jaja ze mnie robisz.
To akurat nie żart, po prostu chciałam się do Ciebie zwracać po imieniu. Ale nie musisz zdradzać :)

Wydaje mi się, że masz bardzo błędne postrzeganie kobiet, nie wiesz jak z nimi postępować.
To, że Cię jakaś kobieta nie chce, to nie koniec świata, mnie też wielu facetów nie chce i co z tego.... ale jeśli Cię nie chce żadna, to przyczyna jest po Twojej stronie, one wszystkie się nie zmówiły, coś musi w Tobie być nie tak.

Jeszcze gdybyś Ty słuchał rad jakie tu dostajesz... ale Ty masz jakiś rodzaj wyparcia, nic do Ciebie nie dociera a nie każdy tutaj życzy Ci źle.
Może warto czasem się zastanowić, czy inni nie mają racji....

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Normalna kobieta, gdy zaproponujesz jej za spotkanie hajs, poczuje się urażona jakbyś dał jej lepę z otwartej dłoni w twarz.
Innymi słowy, sugerujesz, że są dziwkami, które za hajs zrobią wszystko.
Zapewne dlatego koleżanka z pracy, która z kolegami się bzykała, Tobie za hajs odmówiła.
Gdybyś z nią miło pogadał, zaproponował po jakimś czasie "kolację ze śniadaniem" jest dużo większa szansa by poszła na to.
Ojej, poważnie, nie wiedziałem, jak żadna nie chciała w normalnych warunkach na mnie zwrócić uwagi, to czym innym miałem zwrócić uwagę na siebie, może powiesz?
A co? to dziewice były? Jak się wypier... a potem rzuciły faceta i następnego szukały to jak je nazwać można inaczej. Chociaż taka Pani oficjalnie się ogłasza i za kasę to robi to wg mnie dziwką nie jest, dziwka to ta co daję na lewo i prawo za darmo i kiedy jest z kimś na stałe.
A weź co Ty pierd... z tą moją koleżanką jak się pierd... za darmo to jest dobrze tak? a za kasę ze mną to nie chciała i jaka tu sprawiedliwość to o co jej kur... chodziło to ja nie wiem?
Ej fantasta, akurat by poszła na to jakbym zaproponował kolację ze śniadaniem, już to widzę.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Ojej, poważnie, nie wiedziałem, jak żadna nie chciała w normalnych warunkach na mnie zwrócić uwagi, to czym innym miałem zwrócić uwagę na siebie, może powiesz?
A co? to dziewice były? Jak się wypier... a potem rzuciły faceta i następnego szukały to jak je nazwać można inaczej. Chociaż taka Pani oficjalnie się ogłasza i za kasę to robi to wg mnie dziwką nie jest, dziwka to ta co daję na lewo i prawo za darmo i kiedy jest z kimś na stałe.
A weź co Ty pierd... z tą moją koleżanką jak się pierd... za darmo to jest dobrze tak? a za kasę ze mną to nie chciała i jaka tu sprawiedliwość to o co jej kur... chodziło to ja nie wiem?
Ej fantasta, akurat by poszła na to jakbym zaproponował kolację ze śniadaniem, już to widzę.
A jak Twoi koledzy zagadują do dziewczyn? Jak flirtują, jak umawiają się na randki?
Może masz jakiegoś dobrego kumpla z którym mógłbyś pogadać szczerze, powiedzieć "stary, nie idzie mi z kobietami, co robię nie tak" ?

Wybacz, że tyle piszę... ale poza wrodzoną szyderą włącza mi się matka Teresa i chcę pomóc ;)
Mam nadzieję, że widzisz kiedy sobie żartuję a kiedy piszę na serio.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
To akurat nie żart, po prostu chciałam się do Ciebie zwracać po imieniu. Ale nie musisz zdradzać :)

Wydaje mi się, że masz bardzo błędne postrzeganie kobiet, nie wiesz jak z nimi postępować.
To, że Cię jakaś kobieta nie chce, to nie koniec świata, mnie też wielu facetów nie chce i co z tego.... ale jeśli Cię nie chce żadna, to przyczyna jest po Twojej stronie, one wszystkie się nie zmówiły, coś musi w Tobie być nie tak.

Jeszcze gdybyś Ty słuchał rad jakie tu dostajesz... ale Ty masz jakiś rodzaj wyparcia, nic do Ciebie nie dociera a nie każdy tutaj życzy Ci źle.
Może warto czasem się zastanowić, czy inni nie mają racji....
Dzięki, bez łaski.

No dla mnie to koniec świata ja też jak każdy mężczyzna potrzebuję dowartościowania przez kobietę. Tak, no pewnie, to u mnie jest błąd, tak, wiesz jaki? widzą we mnie ciotę i przegrywa i wyczytują to z daleka i wyczytują to z mojej twarzy, może być?

Ależ rady o ho ho ho ho, no tylko brać, tylko problem w tym, że są one nie skuteczne i je można rozbić o kant d... i nie ma nad czy się tu zastanawiać.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
A jak Twoi koledzy zagadują do dziewczyn? Jak flirtują, jak umawiają się na randki?
Może masz jakiegoś dobrego kumpla z którym mógłbyś pogadać szczerze, powiedzieć "stary, nie idzie mi z kobietami, co robię nie tak" ?

Wybacz, że tyle piszę... ale poza wrodzoną szyderą włącza mi się matka Teresa i chcę pomóc ;)
Mam nadzieję, że widzisz kiedy sobie żartuję a kiedy piszę na serio.
No jeden mi zaproponował jak to zrobić i zrobiłem tak samo i nie pomogło. Zresztą nie mam kumpli tyle co w czasie, ale ich kobiety nie interesują ,tylko interesują ich etykiety na trunkach.
Pytałem się ich mimo to i tak odzewu nie było.

Nie widzę kiedy piszesz na serio a kiedy żartujesz, także daj se mną spokój i idź spać już lepszy będzie z tego pożytek, bo się chociaż wyśpisz, a nie jakimś nieudacznikiem będziesz głowę zawracać, szkoda Twego czasu i Twej pięknej i mądrej główki na mnie.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Choćby elokwencją? Opowiadaniem o emocjach, które towarzyszyły Ci podczas ciekawych doświadczeń życiowych? Połączeniem luzu, kultury i wiedzy na tematy o których rozmawiacie, a ją interesują? A no tak... Ty potrzebujesz tylko konkretów... Jak, kiedy, gdzie, za ile...

Jeśli kobieta nawet codziennie po 10 razy bzyka się ze swoim partnerem, a później go rzuci to nie jest dziwką. Różnie układają się relacje ludzi.
Cytując za słownikiem PWN dziwka:
  1. 1. obraźl. «o kobiecie, której postępowanie uważa się za niemoralne lub oburzające»
  2. 2. pogard. «prostytutka»
W obu przypadkach niemoralne i oburzające można przypiąć do sprzedawania ciała za kasę. Ew. do uprawiania seksu z każdym na dyskotece. Natomiast kobiety nawet będące w częstych relacjach związkowych w mojej ocenie nie klasyfikują się w żadne z powyższych. Nie muszą być dziewicami.

Kobieta może mieć chcicę na kogoś kto ją interesuje fizycznie, albo mentalnie.
W relacjach damsko-męskich, tak samo jak w życiu są pewne zasady, nie sprawiedliwość. Wg sprawiedliwego podziału, każdemu powinno przyjść po tyle samo. Natomiast im szybciej zrozumiesz zasady rządzące życiem i relacjami, tym więcej z obu Ci przyjdzie.

Pierwszą zasadą jest by nie żyć wyobrażeniami jak idealny świat powinien wyglądać, lecz przyglądać się co jak działa i wykorzystywać te działania do swoich celów.

Przykładowo jeśli chcesz lepszą pracę to nie zakładasz, że robiąc to samo przez 10 lat, awansujesz, lecz rozwijasz się, zwiększasz swoje umiejętności i dajesz większą wartość swojemu pracodawcy dzięki czemu awansujesz lub zmieniasz pracę na lepszą.

Inne zasady znajdziesz m.in. w książkach, ale nie dam Ci rozwiązań na tacy. Mogę co najwyżej dać kierunkowskaz jeśli się sam wysilisz.

Kolacja ze śniadaniem to przenośnia... 🤦‍♂️

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
No jeden mi zaproponował jak to zrobić i zrobiłem tak samo i nie pomogło.
Zdradzisz co to była za rada?

Zresztą nie mam kumpli tyle co w czasie, ale ich kobiety nie interesują ,tylko interesują ich etykiety na trunkach.
No dobra, jeszcze druga gratisowa zasada życiowa... jesteś średnią 5 osób z którymi najwięcej czasu spędzasz, więc dobieraj ich z rozwagą.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Choćby elokwencją? Opowiadaniem o emocjach, które towarzyszyły Ci podczas ciekawych doświadczeń życiowych? Połączeniem luzu, kultury i wiedzy na tematy o których rozmawiacie, a ją interesują? A no tak... Ty potrzebujesz tylko konkretów... Jak, kiedy, gdzie, za ile...

Jeśli kobieta nawet codziennie po 10 razy bzyka się ze swoim partnerem, a później go rzuci to nie jest dziwką. Różnie układają się relacje ludzi.
Cytując za słownikiem PWN dziwka:
  1. 1. obraźl. «o kobiecie, której postępowanie uważa się za niemoralne lub oburzające»
  2. 2. pogard. «prostytutka»
W obu przypadkach niemoralne i oburzające można przypiąć do sprzedawania ciała za kasę. Ew. do uprawiania seksu z każdym na dyskotece. Natomiast kobiety nawet będące w częstych relacjach związkowych w mojej ocenie nie klasyfikują się w żadne z powyższych. Nie muszą być dziewicami.

Kobieta może mieć chcicę na kogoś kto ją interesuje fizycznie, albo mentalnie.
W relacjach damsko-męskich, tak samo jak w życiu są pewne zasady, nie sprawiedliwość. Wg sprawiedliwego podziału, każdemu powinno przyjść po tyle samo. Natomiast im szybciej zrozumiesz zasady rządzące życiem i relacjami, tym więcej z obu Ci przyjdzie.

Pierwszą zasadą jest by nie żyć wyobrażeniami jak idealny świat powinien wyglądać, lecz przyglądać się co jak działa i wykorzystywać te działania do swoich celów.

Przykładowo jeśli chcesz lepszą pracę to nie zakładasz, że robiąc to samo przez 10 lat, awansujesz, lecz rozwijasz się, zwiększasz swoje umiejętności i dajesz większą wartość swojemu pracodawcy dzięki czemu awansujesz lub zmieniasz pracę na lepszą.

Inne zasady znajdziesz m.in. w książkach, ale nie dam Ci rozwiązań na tacy. Mogę co najwyżej dać kierunkowskaz jeśli się sam wysilisz.

Kolacja ze śniadaniem to przenośnia... 🤦‍♂️
Kur... mać no ileż razy można mówić ,że tak robiłem, byłem elokwentny, rozmowny, opowiadałem., luz był i żart sytuacyjny też z mojej strony był jak nadal nie były mną zainteresowane.

Ja już nie mam kur... siły do Ciebie ani do Twoich wywodów ,już do Ciebie nic nie piszę, bo Ty jesteś nieuleczalnie chory i jedna rzecz masz chorą... wyobraźnie i za późno aby się na to leczyć.

Ja prdl ,ale koleś, jak taki ktoś jeszcze żyję i tlen innym marnuję, no ja prdl.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Kur... mać no ileż razy można mówić ,że tak robiłem, byłem elokwentny, rozmowny, opowiadałem., luz był i żart sytuacyjny też z mojej strony był jak nadal nie były mną zainteresowane.
Mówisz cały czas o sobie, lepiej powiedz jak one reagowały. Była interakcja z ich strony? Ciągnęły dalej temat? Śmiały się? A może zbyt dostępny byłeś dla nich przez co trafiłeś od razu do friend zone?
Po jakim czasie znajomości uznałeś, że nie były zainteresowane? Godzina? Dzień? Tydzień?

Ja już nie mam kur... siły do Ciebie ani do Twoich wywodów ,już do Ciebie nic nie piszę, bo Ty jesteś nieuleczalnie chory i jedna rzecz masz chorą... wyobraźnie i za późno aby się na to leczyć.

Ja prdl ,ale koleś, jak taki ktoś jeszcze żyję i tlen innym marnuję, no ja prdl.
Parafrazując klasyka - szefa antypedała: "Ja się @maxis z Tobą prdl nie będę!", więc zostaw siły dla Swojej Pani ;)