• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nimfomanizm jak sie na to zapatrujecie?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Mnóstwo razy fantazjowałem, że jakaś napalona nimfomanka zaczepia mnie, gdy np. biorę na basenie prysznic, po czym zaczyna ze mną uprawiać seks od razu, tu i teraz. Choć ogólnie wiem, że wszelkie uzależnienia są poważną sprawą i również uzależnienie od seksu jest mocno problematyczne. Kontrola nad własnym życiem to bardzo istotna kwestia.

Kobieta

missprostitute

Podrywacz
Nie mam niczego do dodania ponad to, co napisały już dziewczyny - jeśli jesteś w stanie kontrolować popęd, nie wykazujesz zachowań ryzykownych czy nie łamiesz prawa, żeby osiągnąć seksualne spełnienie (public, imo, się nie liczy 😇), a po prostu lubisz seks i często go uprawiasz, to wszystko z Tobą git.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Nie wiem czy ja się zaliczam do tych osób ale mógłbym na przykład uprawiać miłość od rana do nocy i na śniadania na obiad i kolacje przy czym dochodząc kilka razy przy jednym stosunku.

Mógłbyś, chciałbyś, czy tak się zdarzało? Co na to Twoja partnerka? Czy miałeś kiedyś sytuację, w której odczuwałeś przesyt seksem?

Jak już wspomniał @arcziszajka, to nie podpada pod ICD (czyli Międzynarodową Klasyfikację Chorób). Wszystko jest super tak długo, jak to Ty kontrolujesz popęd, a nie odwrotnie. Oczywiście kompulsje, służące zagłuszeniu problemów, opisane przez @D'Arc, też nie należą do pozytywnych objawów, ale to bardziej pewne symptomy, niż sam problem.

Mężczyzna

Sympatycznypan

Cichy Podglądacz
Nigdy nie miałem przesytu nad seksem chyba że w jednej sytuacji jak miałem czworokat z 3 laskami ale to było kupe lat temu... już w takie zabawy się nie bawie bardziej mnie kręci do oporu z jedna ta wybranką bi taki pusty seks to już mnie nie jara kompletnie musze miec jakies uczucie.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Sympatycznypan

Cichy Podglądacz
Mówiąc szczerze już mi sie znudził taki seks ale zapewne kiedyś znowu przyjdzie te uczucie bo obstawiam że będę kawalerem do końca życia jakoś coś tak czuje w kościach. W związkach u mnie ciężko. Jeszcze nie znalazłem tej jedynej która by mi odpowiadała od a do z we wszystkim albo z czymś na co mógłbym przymknąć oko i żyć.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Sympatycznypan

Cichy Podglądacz
Musiałaby mi się mega laska podobać z wyglądu mieć wszystko to czego chce i powiedzieć mi wprost że chce tylko seksu to pewnie bez wahania na to bym poszedł ale jakby szukała czegoś lojalnego i długiego to wolałbym to wybrać szczerze. Akurat należę do tych że jak już jestem z kimś to innych nie ma. Ale w tych czasach trudno o takie coś szczerze...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Nestor)

Instruktor seksu
Musiałaby mi się mega laska podobać z wyglądu mieć wszystko to czego chce i powiedzieć mi wprost że chce tylko seksu to pewnie bez wahania na to bym poszedł ale jakby szukała czegoś lojalnego i długiego to wolałbym to wybrać szczerze. Akurat należę do tych że jak już jestem z kimś to innych nie ma. Ale w tych czasach trudno o takie cos szczerze...
Wydaje mi się, że nawet w dzisiejszych czasach stabilny partner stanowi wartość dla niektórych dziewczyn. Jest cień szansy, że na taką trafisz:)
Tylko one nie rzucają się w oczy, musisz być uważny

Mężczyzna

Sympatycznypan

Cichy Podglądacz
Przestań wątpić, zacznij się rozglądać, ale nie oglądać za "błyszczącymi laskami".
Bo jak nie ma światła reflektorów to one są szare i zimne jak beton:ROFLMAO:
Nie ma co szukać na siłę mam jeszcze kilka celów do zrealizowania i kilka marzeń. Ale jak przy okazji trafię na tą jedyna która mnie zrozumie i bedzie wspierać to dam znaka 😅