Ale dlaczego Wasza Wysokość... wiesz ile kobiet posiada swych poddanych?Nie wiem czy się śmiać czy płakać![]()
Ale dlaczego Wasza Wysokość... wiesz ile kobiet posiada swych poddanych?Nie wiem czy się śmiać czy płakać![]()
Wiem. Każdy facet to poddanyAle dlaczego Wasza Wysokość... wiesz ile kobiet posiada swych poddanych?
Jest jeszcze coś takiego jak godność, ale chyba u ciebie to nie występuje.Dokładnie... a uległy pies to tylko tuning z którym można robić wszystko bez granic I tabu. Wasza wysokość
a mało kobiet bez godności?Jest jeszcze coś takiego jak godność, ale chyba u ciebie to nie występuje.
Mniej na pewno niż Panów, co to chcą być posłusznymi psami i niewolnikami. Jakoś kobiety tu takich ogłoszeń nie dają.a mało kobiet bez godności?
za to (domniemana) kobieta prowadzi bloga, w którym opisuje podobne niestworzone, niewolnicze historie, a z bardziej autentycznych źródeł - liczne subreddity o tematyce seksualnego niewolnictwa wskazują wysokie zainteresowanie również wśród przedstawicielek płci pięknej, a mówię tylko o sobie znanych mediach; takich osób jest pewnie dużo więcejMniej na pewno niż Panów, co to chcą być posłusznymi psami i niewolnikami. Jakoś kobiet tu takich ogłoszeń nie dają.
Jest popyt, jest podaż. Łatwe pieniądze zarobione na ułomności faceta.za to (domniemana) kobieta prowadzi bloga, w którym opisuje podobne niestworzone, niewolnicze historie, a z bardziej autentycznych źródeł - liczne subreddity o tematyce seksualnego niewolnictwa wskazują wysokie zainteresowanie również wśród przedstawicielek płci pięknej,
lub ułomności kobiety.Jest popyt, jest podaż. Łatwe pieniądze zarobione na ułomności faceta.
Spoko. Ja nie posiadam ani jednego i dobrze mi z tym.bardzo dużo Kobiet posiada po kilku uległych i to się będzie rozwijać... Wasza Wysokość
Czemu ulomnosci? Raczej zdrowy rozsądek i umiejętności radzenia sobie w życiu. Frajerów do wydojenia nie brakuje.lub ułomności kobiety.
masz obrzydliwą moralnośćCzemu ulomnosci? Raczej zdrowy rozsądek i umiejętności radzenia sobie w życiu. Frajerów do wydojenia nie brakuje.
To ciekawe. Dziękuję.masz obrzydliwą moralność
No fajnie. Zawsze marzyłam, by urodzić się księżniczką i mieć stado sług.Rozumiem ale też fajnie jest mieć własną służbę i parobka....
No właśnie... a kobieta tak może... bo ma uległych...No fajnie. Zawsze marzyłam, by urodzić się księżniczką i mieć stado sług.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Niewolnik Starszej Pani | Opowiadania erotyczne | 0 | |
![]() |
Niewolnik dla kochających luksus I wygodę | Seks | 3 | |
M | Nowe ciacho - niewolnik dla Pani, Pana lub pary :) | Ogłoszenia | 4 |