Ale dlaczego Wasza Wysokość... wiesz ile kobiet posiada swych poddanych?Nie wiem czy się śmiać czy płakać
Ale dlaczego Wasza Wysokość... wiesz ile kobiet posiada swych poddanych?Nie wiem czy się śmiać czy płakać
Wiem. Każdy facet to poddanyAle dlaczego Wasza Wysokość... wiesz ile kobiet posiada swych poddanych?
Jest jeszcze coś takiego jak godność, ale chyba u ciebie to nie występuje.Dokładnie... a uległy pies to tylko tuning z którym można robić wszystko bez granic I tabu. Wasza wysokość
a mało kobiet bez godności?Jest jeszcze coś takiego jak godność, ale chyba u ciebie to nie występuje.
Mniej na pewno niż Panów, co to chcą być posłusznymi psami i niewolnikami. Jakoś kobiety tu takich ogłoszeń nie dają.a mało kobiet bez godności?
za to (domniemana) kobieta prowadzi bloga, w którym opisuje podobne niestworzone, niewolnicze historie, a z bardziej autentycznych źródeł - liczne subreddity o tematyce seksualnego niewolnictwa wskazują wysokie zainteresowanie również wśród przedstawicielek płci pięknej, a mówię tylko o sobie znanych mediach; takich osób jest pewnie dużo więcejMniej na pewno niż Panów, co to chcą być posłusznymi psami i niewolnikami. Jakoś kobiet tu takich ogłoszeń nie dają.
Jest popyt, jest podaż. Łatwe pieniądze zarobione na ułomności faceta.za to (domniemana) kobieta prowadzi bloga, w którym opisuje podobne niestworzone, niewolnicze historie, a z bardziej autentycznych źródeł - liczne subreddity o tematyce seksualnego niewolnictwa wskazują wysokie zainteresowanie również wśród przedstawicielek płci pięknej,
lub ułomności kobiety.Jest popyt, jest podaż. Łatwe pieniądze zarobione na ułomności faceta.
Spoko. Ja nie posiadam ani jednego i dobrze mi z tym.bardzo dużo Kobiet posiada po kilku uległych i to się będzie rozwijać... Wasza Wysokość
Czemu ulomnosci? Raczej zdrowy rozsądek i umiejętności radzenia sobie w życiu. Frajerów do wydojenia nie brakuje.lub ułomności kobiety.
masz obrzydliwą moralnośćCzemu ulomnosci? Raczej zdrowy rozsądek i umiejętności radzenia sobie w życiu. Frajerów do wydojenia nie brakuje.
To ciekawe. Dziękuję.masz obrzydliwą moralność
No fajnie. Zawsze marzyłam, by urodzić się księżniczką i mieć stado sług.Rozumiem ale też fajnie jest mieć własną służbę i parobka....
No właśnie... a kobieta tak może... bo ma uległych...No fajnie. Zawsze marzyłam, by urodzić się księżniczką i mieć stado sług.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Niewolnik Starszej Pani | Opowiadania erotyczne | 0 | ||
Niewolnik dla kochających luksus I wygodę | Seks | 3 | ||
M | Nowe ciacho - niewolnik dla Pani, Pana lub pary :) | Ogłoszenia | 4 |