• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nieudane fantazje

Mężczyzna

Adoka

Nowicjusz
Mieliście sytuacje gdzie w waszej głowie fantazja była mega podniecająca i zapowiadała się świetna zabawa, a gdy przyszło do jej spełnienia okazało się wręcz odwrotnie i zamiast świetnej zabawy było nieprzyjemnie i dziwnie?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Wiele tego było, seks na piłce do pilatesu okazał się trudniejszy w praktyce niż w mojej głowie.
Użycie pewnej zabawki erotycznej dla dwojga spowodowało więcej śmiechu niż innych emocji przez dźwięki jakie wydawała w trakcie.
Seks w lesie okazał się problematyczny ze względu na wszechobecne trawy, robactwo i szyszki. Polecam przygotowanie się do tego, a nie filmowe oddanie się namiętności ;)
A i seks trwający prawie całą noc wcale nie był taki dobry w praktyce.
Te pierwsze przyszły mi do głowy.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Seks na podłodze, niewygodnie xD
Wiele tego było, seks na piłce do pilatesu okazał się trudniejszy w praktyce niż w mojej głowie.
Użycie pewnej zabawki erotycznej dla dwojga spowodowało więcej śmiechu niż innych emocji przez dźwięki jakie wydawała w trakcie.
Seks w lesie okazał się problematyczny ze względu na wszechobecne trawy, robactwo i szyszki. Polecam przygotowanie się do tego, a nie filmowe oddanie się namiętności ;)
Seks przez całą noc, fajnie ale rzeczywiście w praktyce różnie xD

Mężczyzna

cuckoldman

Seks Praktykant
Seks w lesie mam do niego duży sentyment, za młodego jak nie było gdzie bawić się z dziewczyną, to las był podstawą, tam też spróbowaliśmy po raz pierwszy latem złotego deszczu czy pierwszy raz nas koleś podglądał i się przy tym masturbował, nie wiemy ale chyba myślał , że go nie widzimy, fajne czasy to były

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
W sumie faktycznie było trochę takich akcji...
Na pewno jakieś pozycje które chciało się wypróbować, a skończyły się masą śmiechu i popsuciem klimatu 😅 Kiedyś przy seksie w górach musieliśmy podciągać szybko spodnie uciekać przed owcami xD Innym razem znowu próby seksu w kajaku okazały się mocno odrealnione 😂 Ciekawe też przy pissingu, czasami dziewczyna może dostać blokady 🤷 I mimo, że oboje napaleni, mimo, że turbo się chce to po prostu nic nie poleci 😂 A na toalecie sekundę później normalnie oczywiście 😂

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
seks na masce, może to będzie komediowe, ale kiedyś nas poniosło i z chłopakiem zjechaliśmy na numerek do lasu, a że był to upalny dzień to możecie sobie wyobrazić jaką temperaturę miała maska...efekt? poparzone dupsko, z trudem dojechałam do celu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Mężczyzna

pawel87

Podrywacz
seks na masce, może to będzie komediowe, ale kiedyś nas poniosło i z chłopakiem zjechaliśmy na numerek do lasu, a że był to upalny dzień to możecie sobie wyobrazić jaką temperaturę miała maska...efekt? poparzone dupsko, z trudem dojechałam do celu :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Oj to faktycznie musiało być ciekawie 🤣🤣🤣

Mężczyzna

HunTer

Podrywacz
I to się nazywa "gorąca zabawa" 😁

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Zamroziłem 6 wytrysków w kubku. Zabrałem na sec wyjazd. Chciałem to w czasie sexu rozmrozić i nabrać do ust i dzielić się tym z żoną. Trochę była niepewna tego pomysłu ale mimo to powiedziała,że może spróbować. Kiedy już nadszedł ten moment wyjąłem z zamrażalnika, nalałem do garnka ciepłej wody i wstawiłem kubek. W trakcie bzykania stwierdziłem, że woda istygła i się nie rozmraża. Poszedłem więc wymienić wodę. Widok garnka obok łóżka już ją trochę zniechęcił. Ponieważ bryła była na tyle zmrożona że bardzo długo nie chciała się cała rozmrozić postanowiłem wziąść do ust to co się już zrobiło płynne. Niestety moja pani straciła już wenę i nie chciała spróbować. Stwierdziłem, że wezmę resztę całą do ust. Było całkiem podniecająco ale kiedy żona mnie zobaczyła z tym w ustach nad sobą to się wystraszyła, że jej wleję taką dużą porcję i odwróciła głowę na bok. Żeby nie zepsuć wieczoru do reszty odwróciłem ją i zacząłem ją brać od tyłu trzymając to cały czas w ustach. Super uczucie, kiedy bzykasz kobietę nie mogąc otworzyć ust. Kiedy poczułem że się rozmroziło połknąłem całość. To sprawiło, że od razu doszedłem. Moja pani była jednak już mocno zdegustowana moimi czarami z garnkiem z wymianą wody i samym widokiem garnka obok łóżka. Więc cel nie osiągnięty i wieczór fetyszu spermy spaprany. No najlepsze na drugi dzień. Tak mnie przeczyściło, że pół godziny nie mogłem wyjść z łazienki.