• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niegrzeczna dziewczynka

Mężczyzna

Jameson7003

Nowicjusz
To tak troszkę lecąc po bandzie jak ojciec z córką. Może przesadziłem, ale dla mnie troszeczkę za dużo ^^ chociaż prawdą jest, że mam znajomych, którzy mają partnerów/partnerki o wiele starsze/młodsze i dobrze im się układa. Więc co kto i jak lubi :)

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Mnie też 16stki jakoś nie pociągają ale w kraju gdzie mieszkam na porządku dziennym jest, że 15-16latki sypiają ze swoimi sympatiami. Nie raz starszymi o dobre kilka lat, za wiedzą rodziców i pod ich dachem. Seks jest mniejszym tabu niż w Pl. Skutkiem tego też jest to, że niejedna nastolatka ma pierwszą skrobankę za sobą zanim skończy szkołę....

ktosia

Nowicjusz
Jeśli mam 25lat to wedle prawa, moge bzkać sie z 16latką?
To tak troszkę lecąc po bandzie jak ojciec z córką. Może przesadziłem, ale dla mnie troszeczkę za dużo ^^ chociaż prawdą jest, że mam znajomych, którzy mają partnerów/partnerki o wiele starsze/młodsze i dobrze im się układa. Więc co kto i jak lubi :)
ale nie 16 latką to jeszcze dziecko!!!! niech poczeka ze 2 lata ona 18 on 27 . Niby tylko 2 lata a różnica jest .

ktosia

Nowicjusz
Jeśli mam 25lat to wedle prawa, moge bzkać sie z 16latką?
prawo prawem a twoje sumienie ??? zapytam czy jak będziesz miał lub może już masz córę to też chciał byś aby poszła do łóżka w wieku 16lat z kolesiem o 9 lat starszym???? Sama mam starszego meża o 7 lat ale jak się poznaliśmy ja wtedy miałam 20 lat

L

lingster

Guest
W świetle prawa tak, ale wedle innych kryteriów w mojej opinii jest to wstrętne, obrzydliwe, godne piętnowania.
Nie wytłumaczysz, zawsze znajdzie się jakiś fanatyk barely legal.
i co z tego, że prokurator nie wisi nad taką? Grunt, że pajace zaruchają świeżą cipkę w dupie mając jej psychikę :)

K

Kuba1896

Guest
Biorąc świeżą cipkę do łóżka, warto wziąć pod uwagę że to serio młoda dziewczyna..
Myślę że warto zrobić to z młodą kobietą. Byleby postarać się i być delikatnym..
Spokojny masaż palcem, pomorze w wejściu z ptakiem..
Fajna taka dziecinka przekuta i ptak w niej coraz głębiej spokojnie siedzi. Dziewicze bzykanko raczej w dyskretnym ustronnym miejscu. W łóżku, bez opcji które mógłyby przeszkodzić..
Ten pierwszy raz z pewnością może być też w ustronnym miejscu na łonie natury. U mnie to była spódniczka bez majtek..
Cyk myk i był już blisko mój starszy kutas..
Ona leży na pleckach, nagle już ja ją dosiadam..
16 latke chętnie można wybzykać bez zmartwień o swą moralność tak więc.. Jeśli taka dodatkowo przejawia kobiece zachowania i chętnie odda swą pupę, dlaczego by nie?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry