• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nie mogłem założyć prezerwatywy

Status
Zamknięty.

koleś

Cichy Podglądacz
Otóż mój problem polega na tym, że (czuje sie jakbym pisał list to kolorowego pisma ) przed stosunkiem z moją ukochaną nadszedł moment kiedy trzeba było założyć "kapturek" :p Nigdy wcześniej tego nie robiłem iiii.... nie mogłem go naciągnać... miałem wrażenie, że ma za małą średnice (gumka :p ). Zmagałem się tak długo, że wkońcu przeszła nam ochota na sex :eek: Czy do zakładania gumek potrzebna jest jakaś specjalna technika, czy to ja jestem taki ułomny, że nie moge tego zrobić, czy mam niewymiarowego ?

Rozpisałem się i zapomniałem przywitać, więc zrobie to teraz ...SIEMKA :)

nurek88

Nowicjusz
Tak to bywa :D trzeba bylo przeczytac ulotke dolaczona do opakowania :D a jak nie mogles sam to trzeba bylo poprosic partnerke zeby ci wacka potrzymala a ty bys mial wtedy wiecej manewrow :D Praktice make master :D (czy jak to sie tam pisze :D )

koleś

Cichy Podglądacz
Tiaaa.... to ide do kiosku kupić gumki na metry :lol: jakieś szajzery :p i będę zakładać na butelke po piwie aż do pełnego opanowania trudnej sztuki ogumienia ptaszka w szybkim tempie :wink: 8)

KLM

Seks Praktykant
trening czyni mistrza!! więc powodzenia.
przeczytaj ulotke i instrukcje obsługi... :lol: żebys nie zgubił gumki ..... w nieodpowiednim momencie :oops:

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Qrcze ale nasz Manveru spięty jest, a ma dopiero (jeśli się nie mylę) 15lat. To musi być smutne i niezdrowe tak wszystko na poważnie brać. Wyluzuj bo za parę lat sobie w łeb strzelisz albo skoczysz z okna jak na poważnie zostaniesz wciągnięty w wyścig szczurów czy to na uczelni czy też w pracy(w której to mobbing szaleje)

ruth

Seks Praktykant
Może kup jakiś inny rozmiar bo z tego co mi wiadomo to są różne ;) z tym że to kwestia paru milimetrów bodajże. Także nie wiem czy to coś da.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry