aż tak źle nie było bo mam ocene na świadectwie 5 :lol:
gonia napisał:nie wiem ja mialam tylko kurs przedmałzenski
Inżynier napisał:Po co Tobie kurs przedmałżeński? :shock: Ile masz lat? 18-19 lat to chyba za mało żeby o tym myśleć.
Cichy Człowiek napisał:Chciałem cię „inżynier” obrazić ale szkoda mi czasu na to.
„inżynier” - a wydawałoby się, że to inteligentna osoba. Każdy się może pomylić.
Tak z ciekawości na jakiej podstawie założyłeś, że mam 18-19 lat. Czyżbyś i ty miał tyle lat. W końcu swój pozna swego.
Inżynier napisał:Po co Tobie kurs przedmałżeński? :shock: Ile masz lat? 18-19 lat to chyba za mało żeby o tym myśleć.
Krzyś napisał:I czy uważasz że bycie w wieku 18-19 lat jest powodem, by być tutaj na tym forum jakimś gorszym ???
Koszałek Opałek napisał:Ja mam takie pytanie tylko do osob, które wypowiadały się na początku: skoro nie znacie odpowiedzi na pytanie, zadane w temacie, to po kiego wała zabieracie głos w dyskusji? :? Śmietnik tylko się robi przez takich ludzi.
fraszka napisał:Dawno mnie tu nie było. Witam wszystkich.
ja jestem dość świeżo po naukach przedmałżeńskich. To jest 5 spotkań po 2 godziny liczone, czyli na papierku ma się wpisane 10. Nikt mnie nawet nie zapytał o to czy miałam w liceum kurs (bo to jest to samo), ale świadectwo chcieli obejrzeć, wszystko zależy od tego na jakiego się księdza trafi. jeden uzna je za ważne drugi każe chodzic jeszcze raz. (na nauki ma się rozumieć, a nie na religie) Ale ten kyrs to jeszcze nie wszystko... trzeba jeszcze zaliczyć conajmniej dwie wizyty w poradni małżeńskiej. Każą tam arobic wykres całego cyklu miesięcznego kobiety z temperaturami i słuzem, a potem siedzisz przed obcym facetem z przyszłym małżonkiem i musisz opowiadać mu jak wyglądał Twój śluz, a twojemu przyszłemu małżonkowi podsuwa pomysły co można robic podczas dni płodnych gdy nie chce się mieć potomka...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | łódzkie Poznam panią do nauki facefuck Anal itp | Ogłoszenia | 0 | |
I | małopolskie [poszukiwana partnerka do nauki podstaw shibari] [krakow] | Ogłoszenia | 0 |