• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Naturalne sposoby łojotokowe zapalenie skóry głowy

Mężczyzna

Oblivion

Cichy Podglądacz
Hej, czy ktoś stosował na łojotokowe zapalenie skóry jakieś naturalne metody? Zależy mi, żeby unikać mocnej chemii, ale nie wiem, co tak naprawdę działa, a co jest stratą czasu. Słyszałem o różnych domowych sposobach, ale czy to w ogóle pomaga?

Mężczyzna

Jagczy

Cichy Podglądacz
Cześć, powiem Ci, że próbowałem różnych domowych metod i tylko kilka faktycznie coś dawało. Na przykład maseczki z olejem kokosowym działały trochę łagodząco, ale najważniejsze jest, żeby nie przesadzić z ilością. No i zioła na pewno mogą pomóc, np. szałwia albo rumianek do płukania, tylko trzeba być cierpliwym, bo efekty są dopiero po jakimś czasie. Innych cudów raczej się nie spodziewaj, ale na pewno warto spróbować. Od siebie polecam stronę https://www.drogeriaolmed.pl/blog/a...-skory-jak-sobie-z-nim-radzic,1605006757.html Możęsz tutaj szerzej poczytać sobie o polecanej pielęgnacji i o tym co może przynieść dobre rezultaty w walce z problemem.