• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nasienie innego na żonie/partnerce

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Jeśli chodzi o spermę innego, to jedyne o co dbaliśmy i komunikowaliśmy przed spotkaniem, to żeby nie znalazła się ona w okolicach cipki. Z przesadnej może ostrożności nie chcieliśmy też finału w gumce w cipce, właśnie ze względu na zminimalizowanie ryzyka ciąży.

W praktyce każde nasze spotkanie kończyło się finałem tamtego w jej ustach, niekiedy ściekło nieco po policzku. Nigdy mi to nie przeszkadzało, nawet za pierwszym razem, gdzie nie było to planowane i facet będąc pieczonym ustami niespodziewanie dla niej, skończył. Ona była nieco w szoku, ale głównie dlatego że nie była pewna jak ja zareaguje, bo miał być tylko masaż erotyczny dla niej, a nie było mowy o kontakcie ze spermą innego. Starała się to ukryć, ale po wszystkim powiedziałem jej, że widziałem co się stało i że mi się to bardzo podobało.

Na kolejnym spotkaniu mieliśmy już ustalone, że finał będzie w ustach, ale tym razem ona już totalnie zaszalała, bo jak tylko on skończył, to ona odwróciła się do mnie i z całym jego ładunkiem w ustach cała mi soczystego buziaka :).

Zatem, nie nie przeszkadza mi ani trochę sperma innego na niej :) .

Kobieta

monika.smerf

Nowicjusz
Jeśli chodzi o spermę innego, to jedyne o co dbaliśmy i komunikowaliśmy przed spotkaniem, to żeby nie znalazła się ona w okolicach cipki. Z przesadnej może ostrożności nie chcieliśmy też finału w gumce w cipce, właśnie ze względu na zminimalizowanie ryzyka ciąży.

W praktyce każde nasze spotkanie kończyło się finałem tamtego w jej ustach, niekiedy ściekło nieco po policzku. Nigdy mi to nie przeszkadzało, nawet za pierwszym razem, gdzie nie było to planowane i facet będąc pieczonym ustami niespodziewanie dla niej, skończył. Ona była nieco w szoku, ale głównie dlatego że nie była pewna jak ja zareaguje, bo miał być tylko masaż erotyczny dla niej, a nie było mowy o kontakcie ze spermą innego. Starała się to ukryć, ale po wszystkim powiedziałem jej, że widziałem co się stało i że mi się to bardzo podobało.

Na kolejnym spotkaniu mieliśmy już ustalone, że finał będzie w ustach, ale tym razem ona już totalnie zaszalała, bo jak tylko on skończył, to ona odwróciła się do mnie i z całym jego ładunkiem w ustach cała mi soczystego buziaka :).

Zatem, nie nie przeszkadza mi ani trochę sperma innego na niej :) .
Też bardzo lubię pocalunki ze spermą

Mężczyzna

Paraszukanacuckold

Cichy Podglądacz
U nas nie było creampie mieliśmy jedno spotkanie z kolegą jednak strasznie mnie podniecało kiedy skończył i lizałem potem cipkę żony kiedy był w łazience a potem w nią wchodziłem i kochaliśmy się namiętnie , gdy chciała mnie całować bo kończył wnjejnustach bardzo się broniłem ale sama mnie zmolestowała i dosłownie po paru minutchac wybuchałem jak wulkan. Nie wiem z czego się to bierze ale jest to strasznie podniecające. Dodam że żona połknęła i przepłukała buzię wodą ale i tak nie sądziłem że coś takiego będzie mnie tak kręciło.

Mężczyzna

k1and

Cichy Podglądacz
U nas pani nie może mieć więcej dzieci, więc dołączający co jakiś czas do nas kochanek może kończyć prawie zawsze tam gdzie chce. Jedno zakazane miejsce - w tyłku, pani nie lubi analu. Ale finisz na tyłku jak najbardziej nas kręci 😍 Drugie miejsce to twarz, to mamy zarezerwowane do zabaw tylko we dwoje. Pozostałe miejsca może zalewać do woli. W kwestii wylizywania to kochanek "sprząta" po sobie i po mężu językiem, niezależnie od tego gdzie był finisz.

Mężczyzna

Paraszukanacuckold

Cichy Podglądacz
U nas ustaliliśmy że przy takich spotkaniach z kimś innym sex tylko w gumce jedyną osobą upoważnioną do spustu w Cipce to mąż:) może kiedyś się to zmieni ale jak na razie się tego trzymamy :) a jak to u innych wyglądało ? Proszę opiszcie swoje doświadczenia . U mnie żona tylko gumka i zawsze tego mocno pilnuje za nic w świecie jak na razie by się nie zgodziła żeby ktoś inny zalewał jej cipkę .