• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Narkotyki

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Przestańcie kurwa promować to gówno, jako przepis na udany seks. Też mi się tak na początku wydawało "o jejku, można się pieprzyć całą noc, totalne rozluźnienie, brak zahamowań itp itd". Te specyfiki rozpierdalają psychikę, o wpływie na organizm nawet nie wspomnę. Jak ktoś twierdzi inaczej to jest po prostu ćpunem.
Ja to bym powiedział jeszcze inaczej. Jeśli do absolutnej ekstazy podczas seksu z partnerem/partnerką potrzebuje się takiego dodatkowego dopalacza to z tym seksem jest coś ewidentnie zjebane.
Nie potrzebuję takich wzmocnień by był ogień i odlot w łóżku. Poza tym jako szczypior lekarz za dużo się naoglądałem różnych dziwnych przypadków po tym syfie. Ale kto komu zabroni zjebać sobie zdrowie i życie, droga wolna. Tylko tak jak w przypadku np. nałogowych palaczy, wszelkie interwencje medyczne pacjent powinien pokrywać ze swojej kieszeni, niezależnie od tego czy ma ubezpieczenie zdrowotne czy też nie.

Kobieta

At96

Cichy Podglądacz
Wszystko jest dla ludzi , tylko z głową i umiarem , to najważniejsze 😉
Też tak na początku myślałam, dokładnie tak samo tłumaczyłam sobie to co robię. To jest na tyle szkodliwe i silnie uzależniające, że w pewnym momencie traci się umiar, nawet jeżeli uważa się, że ma to się pod kontrolą.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

CichyBi

Seks Praktykant
Też tak na początku myślałam, dokładnie tak samo tłumaczyłam sobie to co robię. To jest na tyle szkodliwe i silnie uzależniające, że w pewnym momencie traci się umiar, nawet jeżeli uważa się, że ma to się pod kontrolą.
Co prawda to prawda , wciąga .. ale zwykły , normalny sex również bardzo lubię , a od czasu do czasu coś więcej , zaszaleć

Mężczyzna

donaldziak

Cichy Podglądacz
Lubie się wypiąć po chem.
Ja też jak się porobię to najchętniej tyłka bym dawał. Mega doznania i mega orgazm gdy jestem ruchany😉 I robię to szczerze i z oddaniem🙂 Bardzo to polubiłem i nie czuję się żadnym cwele czy ciotą. Z fajnymi kolesiami mogę iść na całość i chciałbym sie pieprzyć przez kilka godzin w większym gronie... Porobiony oczywiście🙂

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
No gdyby nie narkotyki to myślę że dalej moją największą perwersją byłby sex w skarpetkach 😂 A tak, to co chwila ekscytuję się kolejna spełniona fantazją, oraz wymyślam kolejne do listy 😀

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Wczoraj udało mi się na przykład z listy odhaczyć dojscje z 2 rękami w dupie, a dzisiaj już myślę nad tym żeby następnym razem w trakcie czegoś takiego, dławić się czimś kutasem, jednocześnie mając robionego loda

Mężczyzna

donaldziak

Cichy Podglądacz
Wczoraj udało mi się na przykład z listy odhaczyć dojscje z 2 rękami w dupie, a dzisiaj już myślę nad tym żeby następnym razem w trakcie czegoś takiego, dławić się czimś kutasem, jednocześnie mając robionego loda
Ktoś cie posówał dwoma dłońmi i się spuściłeś?
Miałeś orgazm analny czy sobie zwaliłeś?

Mężczyzna

donaldziak

Cichy Podglądacz
Mi już zaczęła sperma lecieć i gościu doszedł i skończył mnie ruchać. Załamał mnie bo już spazmów dostawałem i cały się trząsłem... Byłem blisko i na krawędzi, mega ... I przestał🤦🏻‍♂️

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
Ja kogoś nie fistowałem, nie było okazji ale w moją stronę stronę zawsze chętnie, moim takim marzeniem od dawna jest zmieścić czyjąś rękę do łokcia

Mężczyzna

donaldziak

Cichy Podglądacz
Kiedyś pozwoliłem facetowi wysikać sie w moim tyłku i fajne to było🙂 to uczucie iepłej cieczy która ci tyłek wypełnia a potem cieknie po udach będąc ruchanym